Celebrating the role of Marketing in driving Business Growth: Επιβραβεύτηκαν στρατηγική σκέψη, καινοτομία και αποτελεσματικότητα

Τις εταιρείες που αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοποίηση του marketing με στόχο την επιχειρηματική τους ανάπτυξη επιβράβευσαν τα Marketing Achievement Awards 2024, τα B2B βραβεία τα οποία διοργάνωσε, για πρώτη χρονιά, η Boussias Events. Σκοπός των βραβείων αποτελεί η ανάδειξη της συνεισφοράς του marketing στην επιχειρηματική ανάπτυξη και η βράβευση των brands και agencies που διακρίνονται για τη στρατηγική σκέψη, την καινοτόμο δράση

και την αποτελεσματικότητά τους.

Με χορηγό τη Knowcrunch, η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 2 Απριλίου, στο Radisson Blu Park Hotel, με τη συμμετοχή 150 στελεχών της αγοράς και παρουσιαστή τον Πέτρο Κουμπλή.

Οι κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς
Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

Η Cosmote ως Marketing Achievement Brand of the Year.H Ogilvy ως Marketing Achievement Agency of the Year.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 28 καταξιωμένα στελέχη τα οποία διαπρέπουν στο εξωτερικό, υπό την προεδρία του Κώστα Σύρμου, Global Marketing Director του The Lego Group. Συνολικά, οι κριτές αξιολόγησαν 100+ υποψηφιότητες σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες, βαθμολογώντας τις με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Στρατηγική, Υλοποίηση και Καινοτομία, Αποτελεσματικότητα.

«Έξυπνες στρατηγικές με storytelling και δημιουργικότητα για δυνατές σχέσεις»
Στον χαιρετισμό του, ο Jury President των Marketing Achievement Awards 2024, Κώστας Σύρμος, σημείωσε: «Ήταν τιμή μου να ηγηθώ μιας ομάδας 27 συναδέλφων -όλοι τους διακεκριμένοι Έλληνες marketers που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό- με τους οποίους συνεργάστηκα για να αναδείξουμε τις αξιοσημείωτες επιτυχίες, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα που διαμορφώνουν τον κλάδο μας. Σήμερα, αναγνωρίσαμε και χειροκροτήσαμε τη συνεισφορά στελεχών, brands και agencies που έχουν επιδείξει αφοσίωση και εφευρετικότητα στον τομέα του marketing. Από πρωτοποριακές καμπάνιες έως στρατηγικές μετασχηματισμού, κάθε υποψήφιος προσπάθησε να κάνει τη διαφορά και πολλοί πράγματι κατάφεραν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές δουλειές και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στον γρήγορα εξελισσόμενο κόσμο του marketing, βρισκόμαστε μέσα σε ένα κύμα συναρπαστικών τάσεων που αναδιαμορφώνουν τη δουλειά μας. Από την άνοδο και την πτώση του influencer marketing και του προσωποποιημένου περιεχομένου μέχρι την αυξανόμενη σημασία της βιωσιμότητας και του purpose-driven branding, ο κλάδος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με σημαντικές αλλαγές που καθορίζονται από τις προσδοκίες των καταναλωτών και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Επιπλέον, η ψηφιακή επανάσταση συνεχίζει να επιταχύνεται, με νέες τεχνολογίες όπως τεχνητή νοημοσύνη, επαυξημένη πραγματικότητα και φωνητική αναζήτηση. Απόψε είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε, αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία να σκεφτούμε το πώς θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτές τις τάσεις για να προωθήσουμε την καινοτομία, να δημιουργήσουμε αυθεντικές συνδέσεις και να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά. Από τις υποψηφιότητες που αξιολογήσαμε, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ικανότητα των διακριθέντων να ακούσουν πραγματικά το κοινό και να συνδυάσουν έξυπνες στρατηγικές με storytelling και δημιουργικότητα για να επιτύχουν δυνατές σχέσεις μεταξύ των brands και των καταναλωτών».

Αναλυτική κάλυψη των βραβείων θα φιλοξενηθεί σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.
Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις των νικητών και φωτογραφικό υλικό από την απονομή διατίθενται στο website των βραβείων https://www.marketingachievementawards.gr/.

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα