44 μέλη στην επιτροπή αξιολόγησης των UX CX Awards 2023

Κορυφώνεται η αγωνία για τις εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση των UX/CX Awards με τις υποψηφιότητες να μπορούν να δηλωθούν μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023. Τα βραβεία διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά από την Boussias Events με στόχο να αναδείξουν τις καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες στην εμπειρία του πελάτη.

Τους μεγάλους νικητές της φετινής διοργάνωσης θα αναδείξει μία επιτροπή 44 εκπροσώπων εταιρειών και φορέων. Προέδρος της επιτροπής αξιολόγησης είναι ο Οδυσσέας Κόλλιας, Οικονομολόγος – Συγγραφέας, Εκπαιδευτής στη Δια Βίου Μάθηση,

ο οποίος αναφέρει για τη φετινή διοργάνωση: «Τα UX|CX Awards διαδίδουν τη χρησιμότητα και την αξία της θετικής εμπειρίας της πελατείας/χρηστών, αξιολογώντας τις προσπάθειες και βραβεύοντας τις επιτυχίες, συντελώντας στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας με όφελος στην οικονομία και την κοινωνία. Η άρτια εμπειρία δημιουργεί θετική αλληλεπίδραση ανάμεσα στην επιχείρηση και την πελατεία, προσφέροντας μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία πελατών-οπαδών και πρεσβευτών της επιχείρησης. Συμπεριφορές, πράξεις, ακόμα και λέξεις δημιουργούν θετικές μνήμες στην πελατεία που θεμελιώνουν τη φίρμα της επιχείρησης.

Η άρτια εμπειρία της πελατείας είναι επιστήμη, πρακτική, εμπειρία, ανθρωπιά, κουλτούρα, πολιτισμός. Διαδίδει την ενσυναίσθηση, τη συμπερίληψη και δημιουργεί έναν καθημερινό πολιτισμό. Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τις φετινές υποψηφιότητες και εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες που διαγωνίζονται». Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Deloitte Digital και χορηγός κατηγορίας το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Περισσότερα στο www.cxawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα