30+ ομιλητές για την Εταιρική Υπευθυνότητα στις 7 Απριλίου

Το φετινό 11ο Συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» ανεβάζει στη σκηνή case studies από κορυφαίες εταιρείες που πρωτοπορούν στον κλάδο τους, έναν διεθνή ομιλητή που έρχεται στην Αθήνα για να διηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία και ένα πάνελ συζήτησης για το social impact.

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται στο πληρέστερο πανόραμα πρακτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας στη χώρα μας, στις 7 Απριλίου, με περισσότερα από 200 στελέχη CSR

και Sustainability να αναμένονται στο αμφιθέατρο OTEAcademy, για να ανταλλάξουν πρακτικές και να συζητήσουν σχετικά με το social impact των επιχειρήσεών τους. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν περισσότερες από 30 Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας από κορυφαίες στον κλάδο τους επιχειρήσεις, όπως:

Alpha Bank, The American College of Greece, όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, Βιώσιμη Πόλη, The Coca-Cola Company, Elais-Unilever Hellas, Enel Green Power, Europa Profil Aluminium, Gregory’s Food Service Group, Huawei Technologies, Interamerican, Korres, Kotsovolos, Lidl Hellas, Metro, ΜΕΒΓΑΛ, Mitsis Hotels Group, Novartis, Praktiker Hellas, Public Group, Qualco Group, Saracakis Group of Companies. Επιπλέον, live in Athens, ο Rijk De Bie, Export & Duty Free Retail Manager της Tony’s Chocolonely, θα παρουσιάσει τη συναρπαστική ιστορία ενός εκ των διασημότερων mission driven-brands του κόσμου, της Tony’s Chocolonely.

Παράλληλα, για επίκαιρα θέματα, όπως το social impact, η διαφάνεια και το πλαίσιο συνεργιών με τις επιχειρήσεις, θα συνομιλήσουν εκπρόσωποι ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ, σε ένα πάνελ που αναμένεται να συζητηθεί. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.csrconference.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα