Ζήνα Κουτσελίνη: Η Ελένη, η Ντορέττα και ο ανταγωνισμός!

15:46 16/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους παρουσιαστές που έκαναν ή εξακολουθούν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση.
Φέτος, για πρώτη φορά θα κληθεί να βρεθεί απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Μενεγάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου:
«Απέναντι από τη Μενεγάκη έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές μέσα από άλλες εκπομπές. Τώρα δεν θα την παλέψω μόνο με το τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και με τη μούρη μου. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά με την Ελένη. Την Ελένη την αγαπώ, τη θεωρώ οικογένειά μου. Είναι κομμάτι μου. Με τη Φαίη και τον Γιώργο δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εξάλλου θα συναγωνιστούμε με διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Ο καθένας από εκεί και πέρα θα τραβήξει τον στόχο του».
Η άποψή της ωστόσο για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που αναλαμβάνει το πρωινό του Mega, ξαφνιάζει: «Η Ντορέττα μπαίνει σε μια δύσκολη καθημερινή μάχη. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε. Πιστεύω να δικαιώσει την επιλογή του καναλιού της, έπειτα από μια ομολογουμένως πολύ καλή χρονιά με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο πιο επικίνδυνος τηλεοπτικός αντίπαλος πάντα είναι ο άγνωστος! Αυτός που δεν ξέρεις τις δυνατότητές του και μπορεί ξαφνικά να φέρει την αναστάτωση στο τηλεοπτικό τοπίο» δήλωσε η ίδια στη Real.
Από την πολύχρονη εμπειρία της γνωρίζει πως οι τηλεοπτικές μάχες βγάζουν νικητές και ηττημένους και είναι έτοιμη για τις προκλήσεις. «Κανένας δεν χρίζεται νικητής από την πρώτη εβδομάδα, τον πρώτο μήνα. Ο νικητής φαίνεται στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Ένα προϊόν που φέρνει 4% δεν μπορεί να συνεχίσει. Μια εκπομπή όμως που έχει μέσο όρο ισότιμο με τον μέσο όρο του καναλιού είναι μια καλή εκπομπή. Αν τον ξεπεράσει, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή. Οι μάχες κερδίζονται έως το τέλος».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα