Υποψήφιοι σεφ σε... κρίση

12:17 11/5/2011 - Πηγή: TVNea
Παρά τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασής του νέου ''Project"του, ο Εκτορας Μποτρίνι συνεχίζει να προσπαθεί να βάζει σε...τάξη τουςνεόκοπους εστιάτορες. Στην αυριανή εκπομπή αποφασίζει να τους στείλεισε τρία διαφορετικά εστιατόρια της Αθήνας για πρακτική εξάσκηση. Τοπείραμα κρύβει πολλές παγίδες αφού δεν είναι εύκολο για τουςεκπαιδευόμενους να εγκλιματιστούν άμεσα στις συνθήκες πίεσης πουεπικρατούν στις πραγματικές κουζίνες. Το άγχος τους κυριεύει και ηαποστολή
τους δημιουργεί άγχος και νεύρα και τα προβλήματα δεν αργούννα εμφανιστούν.
Ο Σταμάτης -δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο-δυσκολεύεται να συνεργαστεί με την Πίστη, η Μαργαρίτα αποκαλύπτειολοένα και και περισσότερες αδυναμίες ενώ ο Παναγιώτης προβληματίζεικαθώς δεν δείχνει τάσεις συνεργασίας. Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητααπό τον Μποτρίνι, τα προβλήματα στην συνεργασία αλλά και οι χτυπητέςαδυναμίες τον προβληματίζουν ιδιαίτερα. Ο χρόνος τρέχει και οι λύσειςπρέπει να δοθούν σύντομα.
Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής εξέτασης ησύσταση της ομάδας αλλάζει και πάλι αλλά η κακοδαιμονία συνεχίζεταιαφού διάφορα προβλήματα προκύπτουν στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και καλές ειδήσεις, ανταμοιβή για την σκληρήδουλειά του Έκτορα είναι η βραδιά της απονομής βραβείων των μαιτρ τουείδους όπου ο δημοφιλής σεφ αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίουςσεφ της χώρας. Το επίσημο είναι μία δημιουργία του παγκοσμίου φήμηςΒάσκου σεφ Μαρτίν Μπερασατένγκι, το εστιατόριο του έχει βραβευτείπολλές φορές με αστέρια Μισελέν ενώ τυχαίνει να είναι και προσωπικόςφίλος του Έκτορα με τον οποίο μοιράζονται στο ξεχωριστό δείπνο τιςδημιουργικές συνταγές τους. Μάλιστα τρεις τυχεροί εκπαιδευόμενοι,εκείνοι που διακρίθηκαν στην πρακτική εξάσκηση, θα έχουν την δυνατότητανα βρεθούν εν ώρα δουλειάς στην κουζίνα των δύο σεφ και την τύχη ναγνωρίσουν από κοντά αλλά και να συνεργαστούν με το διάσημο Βάσκο σεφ.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα