Ξανά φτιάχνουν το "δάσος"...της Σπυροπούλου!

11:45 29/9/2015 - Πηγή: TVNea
Μόλις χθες ανακοινώθηκε η καινούρια σύσταση της πρωινής εκπομπής του Alpha το Σαββατοκύριακο.
Εννοείται πως πιστή στην θέση της είναι η κεντρική παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο πέρα του Παύλου Σταματόπουλου που για κάποιο ανεξήγητο λόγο βρίσκει συνεχώς θέση δίπλα στην παρουσιάστρια , κανείς από τους περσινούς συνεργάτες της εκπομπής δεν θα βρίσκεται στο "πανελ" του "Σπίτι μου , Σπιτάκι μου".
Έτσι λοιπόν ενώ πέρσυ στην εκπομπή βλέπαμε στο πλευρό της Κωνσταντίνας τον Αντώνη Λουδάρο , τον Νίκο Αναδιώτη (μεταγραφή
από το Happy day) και την Όλγα Τσαουσέλου φέτος δεν θα δούμε κανέναν από αυτούς και στην θέση τους θα δούμε το μοντέλο Στέφανο Μιλάτο , τον Πέτρο Κουσουλό ( που πέρσι βλέπαμε στο Happy Day !!!) και την Φλορίντα Πετρουτσέλι και πάντα εννοείται τον Παύλο Σταματόπουλο.

(Η περσινή σύνθεση της ομάδας)
Αν παρατηρήσετε λοιπόν το "κονσεπτ" της ομάδας και στις δυο περιπτώσεις αποτελείται από τον "σοβαρό", το "μοντέλο" και την "μελαχρινή όμορφη". Όμως φαίνεται πως οι περσινοί δεν έπεισαν την κεντρική και φέτος στήνει ξανά την ομάδα της με τον ίδιο τρόπο γιατί είναι προφανές ότι την περασμένη σεζόν η ομάδα ήταν το πρόβλημα.
Είχε ακουστεί ότι επιθυμία της Κωνσταντίνας είναι να έχει και καινούριο στούντιο γιατί μπορεί για την αποτυχία της περσινής σεζόν να έφταιξε και το στούντιο υπερπαραγωγή , κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό αυτό όμως θα το διαπιστώσουμε στην πρεμιέρα της εκπομπής.
Όπως φαίνεται εκεί στον Alpha έχουν όλη την διάθεση να φτιάχνουν και να ξανά φτιάχνουν το "δάσος" για να παραμείνει το "δέντρο" στη θέση του!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα