ΒΟΜΒΑ! - Ποια άλλη εκπομπή του MEGA πηγαίνει στον ΑΝΤ1;

18:45 26/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η μεταγραφή του διδύμου Λιάγκας-Σκορδά από το επιτυχημένο, τρίχρονο πρωινό του Mega στην αντίστοιχη ζώνη του Ant1 ήταν από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές βόμβες των τελευταίων ετών. Παράλληλα, η απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της καθημερινής σειράς "Οι Βασιλιάδες" από τον Ant1 - ενώ προηγουμένως είχαν διακοπεί από το Mega! - ήταν άλλος ένας "κεραυνός εν αιθρία" στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο, ο Ant1
δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Οι... υποκλοπές προγραμμάτων του Mega, μετά το "Πρωινό mou" και τους "Βασιλιάδες", σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι οι μόνες. Άλλη μια επιτυχημένη εκπομπή της Μεσογείων βάζει πλώρη και... ανηφορίζει προς το Μαρούσι. Ποια είναι;

Ο λόγος για τους "Κηπουρούς του Mega", οι οποίοι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Ant1 και, φυσικά, επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν η... μεταφύτευση της εκπομπής τους από τη Μεσογείων στο Μαρούσι.

Μετά το ρευστό τοπίο που αφήνει η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρία παραγωγής της εκπομπής, οι τρεις "Κηπουροί" βλέπουν το μέλλον της εκπομπής να παραμένει αβέβαιο και, για το λόγο αυτό, αναζητούν μία νέα τηλεοπτική στέγη. Οι επόμενες ημέρες θα είναι και οι πλέον κρίσιμες, καθώς πρόκειται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, εάν οι "Κηπουροί του Mega" θα μετακομίσουν απέναντι και θα μετονομαστούν σε "Κηπουροί του Ant1"!
Keywords
Τυχαία Θέματα