Βλαντή για πλαστικές: "Είχα κάνει στο παρελθόν μεσοθεραπεία, αλλά πονούσα"

10:00 25/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον χωρισμό της μετά από μακροχρόνια σχέση, αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.
Σκέφτηκε ποτέ να κάνει οικογένεια, όταν ήταν μέσα σε μία σοβαρή σχέση; «Πέρασε κάποια στιγμή απ' το μυαλό μου, αλλά ευτυχώς δεν έγινε. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις, γιατί όταν είσαι μέσα σε μία σχέση δεν βλέπεις πολλά πράγματα.Ευτυχώς μετά, όταν παίρνεις μια απόσταση, βλέπεις ότι όσο πόνο και να έχει πρέπει να είσαι γενναίος και να πάρεις μια απόφαση,
ότι δεν γίνεται», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για τονχωρισμό της μετά από περίπου οκτώ χρόνια σχέσης με τον Νίκο Ράπτη, εξομολογήθηκε: «Ήταν αυτό που ήταν, έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε και τελείωσε. Δεν έχει επιστροφή ούτε τίποτα». Στην ερώτηση αν «κατηγόρησε» τον εαυτό της για αυτόν τον χωρισμό, αποκάλυψε: «Θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ότι δεν καταλάβαινα αλλά ήμουν, τότε, επηρεασμένη από μια συναισθηματική κατάσταση. Υποστηρίζω τα οκτώ χρόνια που ήμασταν μαζί και τα πέντε πριν, υποστηρίζω έτσι κι αλλιώς τις σχέσεις μου. Απλώς τελειώνουν κάποια στιγμή και πάμε παρακάτω».Σχετικά με τον τύπο του άντρα που θα της κινήσει το ενδιαφέρον, ανέφερε: «Η ωραιοπάθεια στον άντρα είναι κάτι πολύ αντιερωτικό. Θέλω ο άντρας να είναι "παλαιάς κοπής". Να ξέρει τι θέλει, να μην λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ, να μπορείς να στηριχτείς σε αυτόν. Τα απλά θέλω, που τελικά είναι δύσκολα».
Θα δοκίμαζε, όμως, να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση; «Φοβάμαι πάρα πολύ. Και αυτά τα "τσιμπηματάκια" του bottox, που λες, πονάνε. [...] Μ' αρέσει αυτή η διαδικασία, εγώ φοβάμαι να το κάνω. Ελπίζω να βρεθεί κάτι για να μπορώ κι εγώ να το κάνω, χωρίς να πονάω. Είχα κάνει στο παρελθόν μεσοθεραπεία, αλλά πονούσα πάρα πολύ και δεν τον αντέχω τον πόνο», είπε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα Βλαντή.
Keywords
Τυχαία Θέματα