Βλαδίμηρος Κυριακίδης:''Είμαι από αυτούς που δεν κάνουν μια σειρά για τις τηλεθεάσεις''

13:47 28/10/2015 - Πηγή: TVNea
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τη σειρά του ALPHA ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', που όλοι αγάπησαν, και αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν.
Η «Μουρμούρα» έκανε σχολή. Άλλαξε ξανά τη δομή της μυθοπλασίας...
Έκανε μια άλλη πρόταση και έδειξε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την ελληνική σειρά.
Επι πλέον μπήκαν σε λογικά πλαίσια τα πράγματα, από τις ιδέες μέχρι τη φροντίδα της παραγωγής. Δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα ότι κάναμε την επιτυχία, είμαστε πρώτοι και ανεβαίνουν τα budget. Γίνονται προσεγμένα τα πράγματα και αυτό με ευχαριστεί πολύ. Οι εποχές έχουν αλλάξει και δείξαμε ότι και με χαμηλότερα κόστη μπορούμε να κάνουμε μια επαγγελματική δουλειά που να αφορά το ελληνικό κοινό.
Σκεφτήκατε μήπως κουράσει η τρίτη χρονιά;
Καθόλου. Είμαι από αυτούς που δεν κάνουν μια σειρά για τις τηλεθεάσεις. Ποτέ δεν με απασχόλησαν τα νούμερα, αλλά μου αρέσει όταν ξέρω ότι ο κόσμος το βλέπει. Είμαι της παλιάς σχολής που οι τηλεθεάσεις αφορούσαν μόνο τους διαφημιστές και τα κανάλια, ενώ εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Από εκεί και πέρα, αν η τρίτη χρονιά κουράσει ή όχι θα το δείξει το κοινό.
Η «Μουρμούρα» είναι αυτή που χαρακτηρίζει τον νεοέλληνα;
Είμαστε λίγο γκρινιάρηδες σαν φυλή, αλλά σίγουρα δεν είμαστε καταθλιπτικοί. Ο Έλληνας ξέρει να αυτοσαρκάζεται. Και αυτό είναι ένα στοίχημα που κέρδισε η «Μουρμούρα». Παίρνουμε τα ζευγάρια και αυτοσαρκαζόμαστε με τις καταστάσεις. Απλώς το κάνουμε λίγο στην υπερβολή του για να δείξουμε το κωμικό του πράγματος.
Σε ποιο ζευγάρι βρίσκετε κοινά στοιχεία της δικής σας ζωής;
Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω. Η ζωή μου είναι αλλιώς δρομολογημένη που δεν έχει... μουρμούρα. Υπήρξαν χρόνια μουρμούρας, αλλά όχι όπως είναι στα ζευγάρια. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με κάποιο από τα τρία ζευγάρια.
Δεν θα δούμε ανατροπές, τύπου να αλλάξετε σπίτια ή να πηγαίνει το ένα ζευγάρι στο άλλο;
Θα μείνει στο κόνσεπτ που θέλει τρία διαφορετικά σπίτια, με τις ιστορίες τους. Αυτή είναι και η επιτυχία της σειράς: Οι τρεις διαφορετικές ζωές -σχεδόν- με τους ίδιους προβληματισμούς.
Δεν εξαντλείται ποτέ η θεματολογία;
Καταρχάς ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι μόνο την ιδέα έχουμε κρατήσει από το ισπανικό. Και η θεματολογία και οι διάλογοι είναι πρωτότυπα. Οι συγγραφείς μας έχουν αυτό το μοναδικό και δεν επαναλαμβάνονται. Βέβαια, κάποια στιγμή κουράζονται και αυτοί γιατί είναι δύο επεισόδια την εβδομάδα.
Έχετε κάποια στοιχεία για το νέο ζευγάρι που θα δούμε από Ιανουάριο;
Από ό,τι έχω ακούσει αυτή είναι εργασιομανής και ο άντρας της είναι λίγο πιο... αδιάφορος και χαλαρός. Μου άρεσε αυτή η ιδέα γιατί αντιμετώπιζαν τη γυναίκα σαν να είναι η θέση της μόνο στην κουζίνα και να φροντίζει τον κανακάρη της. Ήταν πολύ έξυπνο!
Ο ''Χάρης'' με τη ''Βάσω'' πώς αποχωρούν;
Με τον γάμο τους. Παντρεύονται και πηγαίνουν αλλού. Αν θυμάμαι καλά, φεύγουν για το Λονδίνο.

Πηγή:TV24-Τίνα Μεσσαροπούλουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα