Βίντεο: O πιο σέξι άνδρας του 2013 παραδέχεται πώς έχει σχέση με άνδρα!

11:15 3/12/2013 - Πηγή: TVNea
Και κλάααααμα τα κορίτσια: με βίντεο που «ανέβασε» στο Ίντερνετ, ο ψηφισμένος ως πιο σέξι άνδρας του 2013, ο Ολυμπιονίκης Tom Daley, ανακοίνωσε πως είναι bisexual και, μάλιστα, αυτό τον καιρό, έχει σχέση με άνδρα!
«Τώρα νιώθω έτοιμος για μιλήσω για τις σχέσεις μου. Η ζωή μου άλλαξε ριζικά την Άνοιξη, όταν γνώρισα κάποιον, ο οποίος με έκανε τόσο ευτυχισμένο. Μαζί του νιώθω ασφαλής και το γεγονός ότι ήταν άνδρας με εξέπληξε λίγο», λέει στο βίντεο ο 19χρονος, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Παράλληλα, ο Daley καθησυχάζει τις θαυμάστριές του πως ακόμα του αρέσουν οι γυναίκες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «φυσικά μου αρέσουν και τα κορίτσια, αλλά αυτήν περίοδο έχω σχέση με άνδρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».
Η αποκάλυψη του 19χρονου ξάφνιασε πολλούς, ενώ αρκετοί celebrities, όπως οι Kylie Minogue, Russell Brand και David Walliams, επικρότησαν την απόφασή του να μιλήσει ανοικτά για τις προτιμήσεις του.
Σημειώνουμε πως ο νεαρός Βρετανός κολυμβητής, που έκλεψε καρδιές και εντυπώσεις στους Αγώνες του Λονδίνου, κέρδισε σε δύο ψηφοφορίες για τον πιο σέξι άνδρα του 2013, αφήνοντας πίσω του, μεταξύ άλλων, τους David Beckham, Ryan Gosling, Harry Styles και Johnny Depp.
Keywords
Τυχαία Θέματα