Βίκυ Καγιά:Η αλλεργία και η περιπέτεια με την υγεία της

14:46 23/3/2013 - Πηγή: TVNea
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και την αλλεργία που την ταλαιπωρεί μιλά η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο φιλοξενείται στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και εκεί συζητά για το λεπτό αυτό θέμα. Η εκπομπή προσεγγίζει το ζήτημα των αλλεργιών. Το γνωστό μοντέλο μετά από μια μόλυνση και συνεχείς θεραπείες για την ακμή στο πρόσωπο, άρχισε να εμφανίζει δερματικές αλλεργίες. Σήμερα εξηγεί πώς κατόρθωσε να απαλλαγεί από αυτές και -μεταξύ σοβαρού και αστείου- λέει ότι πλέον αποφεύγει το πολύ μακιγιάζ και συμπεριφέρεται στο δέρμα της σαν να είναι
μωρού.

Οι συνεργάτες της εκπομπής διερευνούν τους λόγους για τους οποίους έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια οι αλλεργίες κάθε είδους και στη χώρα μας. Οι επιστήμονες αναφέρονται στην κληρονομικότητα, την ηλικία που τις εμφανίζουμε, αλλά και τα μέτρα πρόληψης που μπορούμε να πάρουμε προκειμένου να περιορίσουμε τα συμπτώματά τους.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποβάλλεται στη διαδικασία ενός αλλεργικού τεστ προκειμένου να επιβεβαιώσει τη δική του αλλεργία στα ακάρεα και τη γύρη της ελιάς και ρωτά τους επιστήμονες αν υπάρχουν σήμερα οριστικές λύσεις, όπως η ανοσοθεραπεία, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα των αλλεργιών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα