Βίκυ Καγιά: "Η καριέρα μου στην τηλεόραση είναι σαν roller coaster!"

16:11 20/7/2011 - Πηγή: TVNea
"Αν υπάρξει ένα φορμάτ που μου πάει, μπορεί και να ξανακάνω κάτι στην πρωινή ζώνη"
Η ιέρεια του ελληνικού μόντελινγκ, Βίκυ Καγιά, είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, απόψε στις 21.00. Η Βίκυ, μετά από πολύ καιρό δίνει μία απολαυστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, απαντώντας σε όλα όσα της καταλογίζουν, από τη σύντομη θητεία της στον πρωινό καφέ και τις χαμηλές πτήσεις του Next top model  στους πίνακες τηλεθέασης, μέχρι ...τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

«Δεν είμαι
έγκυος στην πραγματικότητα», απαντά η Βίκυ στον Γιώργο και εξηγεί: «δεν το προγραμματίζω κιόλας. Όσες φορές έχω προγραμματίσει κάτι, δεν μου βγαίνει. Έτσι έγινε και με τον γάμο μου, το αποφασίσαμε, βρήκαμε μια ημερομηνία που μας άρεσε και το κάναμε. Θα έρθει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν, απολαμβάνω τον χρόνο με τον Νίκο,  δεν βιαζόμαστε καθόλου. Μετά τον γάμο επικρατεί ηρεμία. Περνάμε καλά, χωρίς ζήλειες και φασαρίες. Ούτε εγώ ζηλεύω τον Νίκο, ούτε εκείνος εμένα».

Όσο για την καριέρα της στην πολύπαθη πρωινή ζώνη η Βίκυ λέει: «Η καριέρα μου στην τηλεόραση είναι σαν roller coaster. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στον πρωινό καφέ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι σε μια σεζόν που είχαν αλλάξει τα πράγματα ήδη 2 φορές. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βοήθεια... Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα μόνη μου... Ευτυχώς, ήρθε κάποια στιγμή ο θρυλικός παραγωγός Στέλιος Αντωνιάδης που με βοήθησε όσο κανείς. Τα μεσημεριανά όμως με τάραζαν πάρα πολύ. Ποτέ δεν απέλυσα κανέναν...», λέει με παράπονο και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι καινούργιο στο μέλλον: «Αργότερα, αν υπάρξει ένα φορμάτ που μου πάει, μπορεί και να ξανακάνω κάτι στην πρωινή ζώνη. Προς το παρόν ασχολούμαι με τις Σειρήνες που θα βγούν στη μεγάλη οθόνη και περιμένω να δω τι θα γίνει με το Next Top Model, που αν γίνει, θα γίνει πλέον τον Φεβρουάριο.  Κάτι μέσα μου μου λέει ότι θα γίνει. Έχω καλό προαίσθημα».

Τι λέει όμως η όμορφη Βίκυ για τις πρόσφατες δηλώσεις της ότι το ΔΝΤ ήρθε για να μας σώσει; «Είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα με τόσο καλή νέα γενιά, να κυβερνάται από ανίκανους ανθρώπους. Πάντα ήμουν αγανακτισμένη. Εγώ όμως το είπα αυτό, γιατί πιστεύω ότι το ΔΝΤ καλώς ή κακώς μας δανείζει χρήματα αφού κάποιοι άλλοι τα έχουν καταχραστεί».

«Δεν μου αρέσουν οι εκπομπές κίτρινου σχολιασμού. Με στεναχωρεί και με θλίβει να βλέπω κάποιους να κάνουν κίτρινο σχολιασμό και να διαστρευλώνουν την εικόνα των ανθρώπων. Έπεσα κι εγώ θύμα τους, την περίοδο του Πρωινού Καφέ. Εκείνη τη στιγμή μου έκανε κακό. Στο δρόμο με σταματούσαν και μου έλεγαν γιατί κοριτσάκι μου απολύεις κόσμο, αφού έτσι διέδιδαν τα μεσημεριανά. Με το Next Top Model πάλι, έλεγαν «να που είναι κακιά, τώρα βγαίνει ο κακός της εαυτός. Εγώ όμως απλά θεωρώ ότι για να επιβιώσεις ως μοντέλο πρέπει να είσαι αυστηρή επαγγελματίας και πολύ πειθαρχημένη. Βέβαια ποτέ δεν εκνευρίστηκα, απλά αναρωτιόμουν «μα είναι δυνατόν, τι λένε για μένα».
Keywords
Τυχαία Θέματα