Βέτο έθεσε η Ζωζώ για τη Τζούλια...

17:46 3/8/2011 - Πηγή: TVNea
Έξαλλη φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν πληροφορήθηκε ότι θα συνεργαστεί στην ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η κ Σαπουντζάκη πληροφορήθηκε από τους υπεύθυνους της παραγωγής ότι στην ταινία θα παίξει μια νεαρή κοπέλα στο ρόλο μιας παραστρατημένης η οποία μετά γίνεται μοναχή. Ωστόσο, δε γνώριζε ότι θα ήταν η Τζούλια και όταν το έμαθε έγινε έξαλλη.
"Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σ’ εμένα αυτό. Θα πάθω εγκεφαλικό", φέρεται να είπε στους ανθρώπους της παραγωγής. Μετά ζήτησε εξηγήσεις από τον Όμηρο Ευστρατιάδη λέγοντάς του "Ή εκείνη ή εγώ!" και στη συνέχεια
αποχώρησε. Το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά ενώ τη θέση της κ. Σαπουντζάκη ενδέχεται να πάρει μια άλλη ηθοποιός.
"Το γύρισμα πήγε μια χαρά και η Τζούλια έπαιξε τον ρόλο της με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτήν την εξέλιξη, γιατί με την κ. Σαπουντζάκη έχουμε κάνει πολλές σκηνές και αν τελικά αποχωρήσει από την ταινία, όλη αυτή η δουλειά μας, όπως καταλαβαίνετε θα πεταχθεί...
Από την άλλη πάλι, δεν είμαι καθόλου αρνητικός με το να παίξει στην ταινία μου η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ανεξάρτητα με τις επιλογές που έκανε, που φυσικά δεν με αφορούν, έχει παίξει στην ταινία του Νίκου Περάκη ‘’Ψυχραιμία’’ με ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών. Ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να μην φτάσει στα άκρα", δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο σκηνοθέτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα