Βάζει πλώρη για το MEGA ο Ιβάν Σαββίδης;

15:16 15/4/2016 - Πηγή: TVNea
Τη συχνότητα του Mega, αν περάσει στον έλεγχο των τραπεζών, φημολογείται ότι «υπόσχεται» η κυβέρνηση στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Η σχετική πληροφορία -που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί- προέρχεται από το περιβάλλον του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία, ο οποίος έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας.

Στο
πλαίσιο αυτό, έχει συναντηθεί κατ’ επανάληψη με τον Νίκο Παππά, ο οποίος από την πλευρά του έχει δει και άλλους επιχειρηματίες που δείχνουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Και ενώ ο κ. Σαββίδης έχει εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο Μεγάλο Κανάλι, εσχάτως δείχνει να καλοβλέπει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μέσω των τραπεζών τόσο τα περιουσιακά στοιχεία όσο και το δυνατό brand name του.

Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι οι Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας και Ψυχάρης φαίνεται να γνωρίζουν τους συγκεκριμένους σχεδιασμούς. Μάλιστα, σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν διάθεση να χαρίσουν σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ένα τόσο δυνατό περιουσιακό στοιχείο. Φυσικά, από τη στιγμή που δεν θα ευοδωθεί η πρόταση του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, νομοτελειακά το Mega θα περάσει στα χέρια των τραπεζών και τότε κανείς δεν θα μπορεί να αποτρέψει τον όποιο κ. Σαββίδη να το πάρει.

Ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να αποκτήσει μαζί με τη συχνότητα και ένα δυνατό όνομα, που ήδη υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά.

Πηγή:parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα