Βασιλική Αγγέλη:Τέλος για τα ¨Κλεμμένα Όνειρα¨!Σειρά έχει ο ρόλος της Αλίκης και η νέα σειρά του Mega!

18:16 9/11/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι μόλις 25 χρονών και έχει καταφέρει να παίξει σε δύο από τις πιο πετυχημένες σειρές του Mega τη ¨Ζωή της άλλης¨ και τα ¨Κλεμμένα Όνειρα¨.Η συμμετοχή της στη σειρά θα τελειώσει κάπου τον Ιανουάριο,αφού ο ρόλος της Μαντούς είχε περιορισμένα επεισόδια χωρίς να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τη δούμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Έτσι λοιπόν παραμένει ελεύθερη,παρόλο
που κάνει φέτος και θέατρο.Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες τη θέλουν να κλείνει σύντομα στο μιούζικαλ που ετοιμάζουν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία δεξιά η Βασιλική της μοιάζει πολύ και πιστεύουν οι ιθύνοντες ότι μπορεί να καταφέρει εξαιρετικά.

Από την άλλη είναι υποψήφια και για τη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη που θα αντικαταστήσει τα ¨Κλεμμένα Όνειρα¨ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.Δεν είναι τυχαίο που ο γνωστός σκηνοθέτης την έχει επιλέξει και για τις 2 σειρές του,αλλά και σε μια ταινία.

Έτσι λοιπόν τα ¨Κλεμμένα Όνειρά¨ της δίνουν την ώθηση και οι δουλειές πέφτουν βροχή.Και στα προσωπικά πάντως συνεχίζει να ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη σχέση που έχει εδώ και κάποια χρόνια.
Keywords
Αναζητήσεις
κλεμμενα ονειρα βασιλικη αγγελη, αγγελη βασιλικη τσοντα
Τυχαία Θέματα