Βαρβάρα Λάρμου: «Ο ρόλος της Αναστασίας ήταν το κίνητρό μου για να πω το “ναι” στο “Μπρούσκο”»

14:15 11/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η Αναστασία της σειράς «Μπρούσκο» ή κατά κόσμο Βαρβάρα Λάρμου εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να πει το «ναι» στη συγκεκριμένη δουλειά.
«Το κίνητρό μου στην προκειμένη ήταν ο ρόλος της Αναστασίας, που με ενέπνευσε. Με κινητοποίησε από την αρχή. Το ίδιο και το υπόλοιπο σενάριο. Το ότι προβάλλεται στην Ελλάδα, σίγουρα είναι μια επιπλέον πρόκληση για μένα». Όσο για το αν ευελπιστεί μέσω της σειράς να τις ανοίξουν κάποιες πόρτες είπε στο περιοδικό «Down Town
Κύπρου»: «Δεν ευελπιστώ, ούτε το αντίθετο. Σε αυτή τη φάση, εστιάζω στο να κάνω σωστά τη δουλειά μου, να είμαι συνεπής και αληθινή σε αυτό που κάνω. Η εμπειρία μου δείχνει πως αν κάτι είναι ουσιαστικό, θα έχει αποτέλεσμα. Απλώς, δεν μπορώ να προκαθορίσω αυτό το αποτέλεσμα». Ακόμα δήλωσε ότι δεν μοιάζει με την Αναστασία η οποία δεν συγχωρεί εύκολα. «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω κατά αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ πως όλη αυτή η αρνητική ενέργεια του να μη συγχωρείς τον άλλο και να θέλεις να τον εκδικηθείς, γυρίζει πίσω σε σένα. Είναι μια ψυχοφθόρα διεργασία. Η Αναστασία τρέφει έντονο πάθος για τον Ματθαίο. Και αυτό εκφράζεται μέσα από την αυτοκαταστροφική της τάση. Το μίσος της, ουσιαστικά, είναι ένας συγκαλυμμένος πόνος που πηγάζει από την έντονη αγάπη της. Επιπλέον, αισθάνεται ντροπή και θεωρεί όσα βίωσε ως την υπέρτατη προδοσία, γι' αυτό και δεν τον συγχωρεί. Πιστεύω πως αν δεν κατακλυζόταν από όλα αυτά τα πάθη, θα μπορούσε να τον συγχωρέσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα