Βαγγέλη Αναστασίου:«Μέχρι το τέλος της "Εκδρομής" θα υπάρξουν πολλές ανατροπές»!

13:00 24/1/2015 - Πηγή: TVNea
Λίγο προτού η «Εκδρομή» επιστρέψει στον ΑΝΤ1 -μέσα στον ερχόμενο μήνα- ο Νίκος Τσολερίδης, που υποδύεται τον Βαγγέλη Αναστασίου, μιλάει στην «Espresso» για τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει η σειρά μυστηρίου. «Πρόκειται για ένα είδος το οποίο δεν το γνωρίζει καλά το ελληνικό κοινό, η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε κερδίσει το ενδιαφέρον των ηλικιών 15-44, που ανυπομονούν να ξεκινήσει η συνέχεια» λέει ο γοητευτικός Νίκος.

Ποια ήταν τα πρώτα σχόλια που άκουσε για την... παράξενη σειρά; «Τα δικά μου άτομα είναι ενθουσιασμένα
με το αποτέλεσμα. Εβλεπαν το τρέιλερ και περίμεναν ότι το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. Ομως την ίδια αγωνία που είχαν εκείνοι είχαμε κι εμείς.

»Μιλάμε για μια τηλεοπτική σειρά που έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα, με έντονες εναλλαγές του καιρού και μια ατμόσφαιρα που σε κρατάει σε αγωνία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έως το τελευταίο επεισόδιο θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές».

Τι θα συμβεί στον ήρωά του, τον 25χρονο ορειβάτη από την Αθήνα που ανέβηκε στο Βέρμιο παρέα με άλλους τρεις, οι οποίοι κρύβουν ένοχα μυστικά; «Θα αποκαλύψω μόνο ότι θα περάσει στιγμές αγωνίας, ενώ θα δούμε ότι το ένστικτό του θα είναι εκείνο που θα τον οδηγήσει στο να προστατέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα».

Δυνατές στιγμές

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ο Νίκος θυμάται μερικές από τις δυνατές στιγμές που έζησε: «Δεν είχαμε ολόκληρο το σενάριο στα χέρια μας και, όταν μου έδωσαν τα επόμενα επεισόδια, με την ανατροπή της ιστορίας που είδα δεν μπορούσα να μη φωνάξω.

»Ακόμη κι εμείς οι ηθοποιοί δεν ξέραμε τι έρχεται στην επόμενη σελίδα. Μας έδιναν μόνο μια ιδέα για να μπορέσουμε ως ηθοποιοί να είμαστε στο κλίμα των εξελίξεων, αλλά κανείς δεν γνώριζε πού θα καταλήξει ο κάθε ρόλος» λέει ο νεαρός ηθοποιός. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται σε 17 επεισόδια, ενώ δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα