Τζούλια Νόβα:Η γνωριμία με τη Νομικού & η εντύπωση που της άφησε!

10:30 17/7/2015 - Πηγή: TVNea
Στο FREDDO μίλησε η Τζούλια Νόβα για τη συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης, τα παιδιά της χρόνια αλλά και τη σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τον "Τροχό της τύχης";
Με κάλεσαν στο κινητό και με ρώτησαν αν θα ήθελα να γίνω συμπαρουσιάστρια στον "Τροχό της τύχης". Επειδή δεν γνώριζα το παιχνίδι, τους ζήτησα να μου δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες και μου πρότειναν να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, είδαν ότι "γράφω" στην κάμερα και με επέλεξαν.

Πολλοί σε αποκαλούν "η νέα Κρίστα". Έχεις δει βίντεο με την προκάτοχο σου στο παιχνίδι;
Ναι, έχω δει ένα βίντεο στο YouTube. Θεωρώ πως ήταν πολύ όμορφη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μού έλεγε ότι κάνετε πολλή παρέα και βγαίνετε όλοι μαζί παρέα με τους συντρόφους σας. Μάλιστα, είπε ότι δεν θα μπορούσε να σε δει ερωτικά, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχετε. Εσύ θα μπορούσες να τον δεις... αλλιώς;
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να δω ερωτικά τον Πέτρο, τον έχω στο μυαλό μου πιο πολύ σαν τον αδελφό μου! Και να σου εκμυστηρευτώ κάτι το οποίο αφορά τις ηλικίες: Από μικρή πραγματικά δεν τις νιώθω. Μπορώ να δω έναν ή μια που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από εμένα και εγώ να νιώθω το αντίθετο. Να μου βγαίνει, δηλαδή, σαν να είμαι εγώ η μεγαλύτερη και ότι εγώ πρέπει να τον/την προστατεύσω από πράγματα. Δεν ξέρω, μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή σπάνια κοιτάζω το "εξώφυλλο", με ενδιαφέρει η ψυχή και όχι η ηλικία.

Ο μπαμπάς σου είναι από τη Ρωσία και η μαμά σου από την Ουκρανία. Εσύ ήρθες στην Ελλάδα με τη μαμά σου σε ηλικία 13 ετών. Πώς βίωσες τότε αυτή την τεράστια αλλαγή στη ζωή σου;
Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, οπότε δεν μου ήταν και τόσο δύσκολη αυτή η αλλαγή. Ήθελα να είμαι με τη μαμά μου. Όλα τα άλλα ήταν μικρές λεπτομέρειες για μένα. Εντάξει, η γλώσσα με δυσκόλεψε λίγο στην αρχή. Έχω κλάψει πολλές φορές στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με ανθρώπους επειδή δεν μπορούσα να πω αυτά που αισθανόμουν, αλλά ευτυχώς δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσω να εξοικειώνομαι με τη γλώσσα, και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα.

Ποιο είναι το πιο άγαρμπο φλερτ που έχεις δεχτεί;
Δέχομαι διάφορα φλερτ μέσω του Facebook, γιατί έξω και να μου μιλήσουν, λίγο δύσκολα να τους ακούσω. Είμαι λίγο στον κόσμο μου και δεν βλέπω ούτε ακούω κανέναν. Ωστόσο, κάτι άγαρμπο δεν θυμάμαι να μου έχουν κάνει, αλλά αστείο ναι, και ήταν πολύ πρόσφατο. Μου έστειλε ένας μήνυμα ζητώντας μου να έρθει να μου τρίψει τις πατούσες. Γελούσα για μια βδομάδα, μη σου πω ότι ακόμα γελάω όταν το θυμάμαι! Κάποιος άλλος μού είχε ζητήσει να τον παντρευτώ, άλλος προσποιείτο ότι γνωριζόμασταν λέγοντάς μου διάφορα μέρη όπου υποτίθεται ότι είχαμε συναντηθεί στο παρελθόν, Έχετε παρά πολύ πλάκα οι άντρες όταν θέλετε να γνωρίσετε μια κοπέλα. Εμένα προσωπικά με διασκεδάζετε παρά πολύ!

Σε ενοχλεί που όταν σε γνωρίσαμε κάποιοι σχολίαζαν την ομοιότητα σου με τη Δούκισσα Νομικού;
Όχι, καθόλου!

Έχετε γνωριστεί ποτέ;
Ναι, έχουμε, και μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα