Τζένη Μπότση: Το παιδί δεν είναι και δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου

22:17 27/6/2014 - Πηγή: TVNea
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, η Τζένη Μπότση μιλά στο περιοδικό Εγώ weeklyκαι τον Τάσο Μεργιάννη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και εξηγεί τους λόγους που δεν περιλαμβάνει στα όνειρά της ένα παιδί.
Η γνωστή ηθοποιός δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων των mediaπου δε διαφημίζουν τη σχέση τους, παρότι είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά. «Δε συνηθίζω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Ποτέ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση, κάποια πράγματα φαντάζομαι γράφονται από μόνα τους»,
επισημαίνει και συμπληρώνει ότι δεν γίνεται να μείνει κλεισμένη σε ένα σπίτι και να μην μπορεί να κάνει μία έξοδο για να παραμείνει ο δεσμός της κρυφός.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η Τζένη Μπότση υπογραμμίζει «Ο θεσμός της συντροφικότητας με εκφράζει. Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον, απλώς αναφέρω τι με εκφράζει περισσότερο», ενώ για το αν θέλει ένα παιδί εξομολογείται «Δεν είναι στα σχέδιά μου. Ποτέ δεν ήταν. Οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τις προτεραιότητές μας. Εάν ήταν προτεραιότητά μου, θα το είχα κάνει».

Peoplegreece
Keywords
Τυχαία Θέματα