Τυχαία η χθεσινή επιλογή Πρετεντέρη?

18:15 8/1/2013 - Πηγή: TVNea
Πολλά ανέκδοτα έχουμε ακούσει στο Μεγάλο Κανάλι,εσχάτως.Κάτι για 'αντικειμενικότητα' πήρε το αυτί μας,'οι τηλεθεατές επιβραβεύουν την αξιοπιστία του δελτίου κτλ'.Το χθεσινοβραδυνό ωστόσο,ήταν όλα τα λεφτά,η 'Ανατροπή' ντε.. του εορτάζοντα.
Ο Πρετεντέρης 'θυμήθηκε' πως είμαστε σε εορταστική περίοδο,(Δευτέρα 7.01!), καλώντας καταξιωμένους αστέρες από όλους τους χώρους της showbiz.Θέμα: 'Πολιτική χωρίς πολιτικούς'? Γιατί δεν κάλεσε καλύτερα τους κριτές του MC, μπας και προμοτάρει λίγο το show?
Εν μέσω 'καυτής πολιτικής ατζέντας'
για τη Λίστα Λαγκάρντ,ο οικοδεσπότης του αμιγούς πολιτικού talk show του Mega,έκανε special εκπομπή!!
Θα σκεφτείτε,αναμενόμενο.Την ώρα που το σύνολο των ΜΜΕ-έστω και με υποκριτικό τρόπο-αποδίδουν ξεκάθαρες πολιτικές ευθύνες (και) στο Βενιζέλο, πως (και πόσο πια) να υποβαθμίσεις ένα σκάνδαλο,όταν το 'καράβι μπάζει από παντού'? Η ιστορία έχει και την τραγελαφική της οπτική:Εαν ο δημοσιογράφος έκανε το αυτονόητο,ασχολούμενος με το θέμα Παπακωνσταντίνου,θα ήταν υποχρεωμένος να καλέσει εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Εκτός όμως της σφοδρής αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη λίστα,υπάρχει και η αβυσαλλέα (φρεσκότατη μάλιστα) κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Mega περί δανείου & ελευθεροτυπίας....Ακόμα κι αν ασχοληθεί η 'Ανατροπή' με τη λίστα σε μία εβδομάδα,μήπως 'κοπάσει' ελαφρά το όλο ζήτημα μεταξύ Τσίπρα-Mega??
Φυσικά,η συζήτηση ήταν πολιτική & είχε ενδιαφέρον,πολύ περισσότερο δε από όλα τα συνήθη πάνελ των βουλευτών-μαιντανών που παρελαύνουν κάθε Δευτέρα. Mήπως όμως φεύγει το μάτι μας απ'την ουσία...λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου...
Μπορεί ο όλος 'σύφουνας' της λίστας Λαγκάρντ να χρησιμεύει αποπροσανατολιστικά,την ώρα της εφαρμογής των μέτρων & ερχομού νέων, σκληρότερων-ωστόσο το χθεσινό φιάσκο θύμιζε πρεμιέρα reality σε ημέρα εκλογών. Γιατί δε λειτουργεί group στο Facebook κατά της 'φίμωσης' των δημοσιογράφων του Mega?Μόνο τον Βαξεβάνη γέννησε μανούλα???
Darwin
([email protected])
Keywords
Τυχαία Θέματα