Tvnea-live:Λεπτό προς λεπτό ο μεγάλος τελικός του DWTS!

21:16 17/2/2013 - Πηγή: TVNea

1:25 Αυτό ήταν...3,5 μήνες το Dancing κάθε Κυριακή μας έκανε φοβερή παρέα και με τη σειρά μας και το tvnea ελπίζουμε να σας κράτησε όμορφη συντροφιά!Από τον tvmind πολλά φιλιά για μια όμορφη νύχτα,ένα τέλειο ξημέρωμα και μια super εβδομάδα.Να σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,ότι σύντομα θα έρθει και ΝΕΟ live event του tvnea...

1:19
Δίκαιο το αποτέλεσμα,αφού αναμφισβήτητα ήταν μακράν μπροστά από τους υπόλοιπους.Φυσικά ένα τεράστιο μπράβο και για τον Ηλία Βρεττό και την Κλώντια -Άννα

1:15 Ο νικητής του Dwts3 είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου!!!!!!!!

1:14 Επιστρέψαμε και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε ποιος θα σηκώσει την κούπα του Dancing with the stars

1:05 Πάμε στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγο θα ξέρουμε το μεγάλο νικητή του Dwts3!

12:57 Η τελική κατάταξη των 2 ζευγαριών και για τις 3 χορογραφίες είναι η εξής:Παπαδημητρίου 148 Βρεττός- 145

12:54 Η βαθμολογία των κριτών,για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι 48 βαθμοί.Δύο 9αρια από την Γκαλένα και τον Κωστάλα!

12:51 Οι βαθμολογία των κριτών για τον Ηλία Βρεττό είναι 50 βαθμοί.(Μπράβο παιδιά)

12:46 Όσον αφορά,για τη Ντορέττα!Υπήρχαν κάποιες τεχνικές ατυχίες,που έφερε και μία πτώση στη ψυχολογία τους,ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν μία καλή χορογραφία.Ενώ το φινάλε τους ήταν "ολίγον" αδύνατο.Από εμένα ένα 9αρι!

12:42 Μπράβο και στα 2 ζευγάρια.Το αποτέλεσμα τους ήταν αρκετά καλό και καλλιτεχνικό.Για τον Ηλία και την Κλώντια -Άννα να πούμε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη,αλλά παράλληλα εντυπωσιακή χορογραφία.Ήταν από τις καλύτερες τους εμφανίσεις!Από εμένα ένα 10!

12:31 Πάμε τώρα σε ένα ενδιαφέρον σημείο σε ολόκληρο το show!Αυτή είναι η ώρα της σύγκρισης...

12:29 Πολύ καλές και οι 3 εμφανίσεις,αφού και τα 3 ζευγάρια είχαν στο show μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

12:24 Επιστρέψαμε και πάμε να απολαύσουμε τον Κώστα Κρομμύδα μ την Άννα,την Έλενα Παπαβασιλείου με τον Ηλία,αλλά και το Σπύρος Σούλη με τη Μαρία!

12:02 Πολύ ωραίο το δώρο από τη Ζέτα στους κριτές!Πραγματικά γελάσαμε...

11:51 Σειρά έχει η Βάνα Μπάρμπα με το Θοδωρή!

11:50 Πολύ καλά χόρεψαν,αλλά σίγουρα δεν άξιζαν να μπουν στην 4αδα!

11:49 Πάμε να υποδεχτούμε το Νίκο Αναδιώτη και την Αναστασία,οι οποίοι θα χορέψουν Passo Doble!

11:31 Μεγάλη στιγμή για το Dwts!Όλοι οι θεατές σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν!Χίλια μπράβο!!!

11:20 Πάμε να απολαύσουμε τώρα το χορό 6 ολυμπιονικών.

11:19 Οι κριτές τους χάρισαν 50 βαθμού!Μπράβο...

11:18 Άρτια εμφάνιση.Τα λόγια είναι πλέον στη Ντορέττα περιττά.Από εμένα ένα 10αρι!

11:11 Συνεχίζουμε με τη δεύτερη χορογραφία της Ντορέττας και του Παύλου!

11:09 Ήταν και τα 3 ζευγάρια πολύ καλύτερα από τις κανονικές τους εμφανίσεις.Μπράβο και στην Κέλλυ,που κατάφερε να βγάλει μια ολοκαίνουργια χορογραφία μέσα σε 2 ώρες!

11:04 Επιστρέψαμε και είδαμε τις χορογραφίες της Βάσιας Τριφύλη και του Δημήτηρη,του Γιάννη Αιβάζη και της Αναστασίας,αλλά και της Κέλλυς Κελεκκίδου και του Βαγγέλη!

10:53 Σε λίγο ερχόμαστε με το χορό 6 ολυμπιονικών,αλλά και τη δεύτερη χορογραφία της Ντορέττας!

10:51 Τα παιδιά έφτασαν για πρώτη φορά το "απόλυτο"!50 βαθμούς.Λέτε να πάει χαμηλά η Ντορέττα στο δεύτερο,για να υπάρχει εξισορρόπηση,όπως και στον προηγούμενο Dancing???

10:46 Υπήρχαν ενέργεια,δύναμη,ζωντάνια και φυσικά καλή εκτέλεση,άριστη τεχνική και καλός συντονισμός.Από εμένα ένα 10!

10:41 Επιστρέφουμε στο διαγωνιστικό μας μέρος.Πάμε να απολαύσουμε jive από τον Ηλία Βρεττό και την Κλώντια Άννα!!

10:39 Μου θύμισε παλιά χρόνια,που υπήρχαν λεφτά.Γενικά μία πολύ καλή παραγωγή!

10:32 Πάμε να δούμε ένα απόσπασμα από τη θεατρική παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε"

10:31 Promo από τον κ.Λάτσιο στο καινούργιο πρόγραμμα "Heroes".Αυτό δεν μπορούσε να το κάνει στο "Βαλς" ή στο "Son".Όπως φαίνεται το πιστεύει πολύ ο Ant1 αυτό το πρόγραμμα

10:22 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε»: Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Badminton, έρχονται στον μεγάλο τελικό για να χαρίσουν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, σε σκηνοθεσία & χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού,αλλά και τη δεύτερη χορογραφία του Ηλία Βρεττού.

10:20 Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως σήμερα ο κόσμος καθορίζει τα "πάντα"!Για να δούμε...

10:19 Ο πρώτος χορευτικός κύκλος τελείωσε.Η διαφορά μεταξύ τους είναι μεγάλη...

10:18 Η Ντορέττα άγγιξε ξανά το "απόλυτο"!50 βαθμούς...

10:15 Μία πολύ δυνατή χορογραφία,με πολύ δυνατή έκφραση,πολύ συγκέντρωση και φυσικά χωρίς τεχνικά λάθη.Η Ντορέττα έχει ξεφύγει...Από εμένα ένα 10αρι!

10:10 Εμείς συνεχίζουμε με το πρώτο χορό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Παύλου!

10:04 Πολύ βελτιωμένη η Λάουρα Νάργες,η οποία μάλλον χωρίς τον ανταγωνισμό δουλεύει "καλύτερα.Επίσης αρκετά καλός ο Γιώργος Τσαλίκης και η Μαριάντα απέδειξε ότι μπορούσε να αποχωρήσει αργότερα.

10:02 Και συνεχίζουμε με την Μαριάντα Πιερίδη και το Διονύση!

10:00Σειρά έχει ο Γιώργος Τσαλίκης και η Έμιλυ!

9:58 Πάμε να υποδεχτούμε τη Λάουρα Νάργες και το Γιάννη,οι οποίοι θα χορέψουν jive!

9:57 Η βαθμολογία των κριτών είναι 45!Όλοι οι κριτές έβαλαν 9αρια!

9:53 Πολύ καλή εκτέλεση,αλλά υπήρχαν κάποια τεχνικά λαθάκια.Καλή έκφραση και φυσικά υψηλή θεατρικότητα.Από εμένα ένα 9!

9:46 Ο πρώτος χορευτικός γύρος περιλαμβάνει χορογραφίες,που μας έχουν μας έχουν παρουσιάσει ξανά.Ξεκινάμε με τον Ηλία Βρεττό,o οποίος θα χορέψει πάλι quiqstep!

9:40 Πάμε να υποδεχτούμε τα 2 ζευγάρια,τα οποία μάχονται για το τίτλο του πρωταθλητή.

9:37 Επιστρέψαμε με αλλαγή της Ζέτας στα ρούχα.Το ίδιο φοράει από "πάνω",απλά πρόσθεσε μια τουαλέτα.

9:27 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε αυτή τη μεγάλη βραδιά.

9:25 Απολαύσαμε την παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια και το Νίκο Μουτσινά.Ήταν μία καλή χορογραφία,αλλά δεν υπήρχε τόσο ενέργεια στην αρχή από τη Ζέτα.Μία από τις πιο δυνατές στιγμές του show!

9:17 Ο μεγάλος τελικός του Dwts3 μόλις άρχισε!

9:16 Ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars 3 ξεκινάει σε ένα λεπτό.Το tvnea θα είναι εδώ όλη την ώρα,για να αναμεταδίδει,σχολιάζει και να βαθμολογεί τα πάντα,όπως κάθε Κυριακή.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός είναι οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν την 1η θέση. Τη βραδιά του μεγάλου τελικού θα διαγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, εκ των οποίων η μία θα είναι πάνω στο ίδιο τραγούδι. Για πολλούς είναι σίγουρο,ότι θα κερδίσει η πρώτη,ωστόσο η ανατροπή πάντα "παίζει" δυνατά.Επίσης, ξανά στη σκηνή χορεύουν όλοι οι celebrities που συμμετείχαν στο show: Λάουρα Νάργες, Νίκος Αναδιώτης, Σπύρος Σούλης, Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Κρομμύδας, Μαριάντα Πιερίδη, Βάσια Τριφύλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Γιάννης Αϊβάζης, Νικολέττα Ράλλη, Κέλλυ Κελεκίδου, Γιώργος Τσαλίκης.

Αλλά και επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια με παρτενέρ τον Νίκο Μουτσινά και αρκετούς χορευτές να τους πλαισιώνουν, θα παρουσιάσουν μια μοναδική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Ακόμα, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε»: Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Badminton, έρχονται στον μεγάλο τελικό για να χαρίσουν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, σε σκηνοθεσία & χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι υπέροχες εκπλήξεις συνεχίζονται! Αθλητές από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπως: ο Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), η Βιργινία Κραβαριώτη και η Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012), υποστηρίζουν το έργο του MAKE A WISH και το αποδεικνύουν μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στη σκηνή του "Dancing"...

Θέλω τα σχόλια και τα στοιχήματα να πέφτουν "βροχή".Ποιος λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής?

-ZΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK,KANONTAΣ ΑΠΛΑ 'LIKE' ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.

κάνουμε -...ΚΑΙ TWEETING ΕΔΩ #DWTS3

Μείνετε συντονισμένοι και θα σας κάνει το tvnea πολύ καλή παρέα
Keywords
dwts, live, tvnea, dancing with the stars, tae kwon do, ντορετα παπαδημητριου, ελενα παπαβασιλειου, ζετα μακρυπουλια, νικολέττα ράλλη, dancing, tvnea, super, εμφάνιση, heroes, son, ant1, badminton, stars, tae, kwon, απλα, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, αλλαγη ωρας 2013, λαουρα ναργες, νικολέττα ράλλη, ξανα, νικος αναδιωτης, δυνατα, νικητη, λονδινο, προγραμμα, ρουχα, φιλια, ψυχολογια, ωρα, ant1, dancing with the stars, αξιζει, αννα, απλα, βαθμολογια, βανα μπαρμπα, βιργινια, βραδια, γυρος, δευτερο, δυναμη, δωρο, ελενα, ευα, υπαρχει, εκφραση, ελισαβετ, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, ερχονται, ευαγγελια, ζευγαρια, ζετα, ιδιο, υπηρχαν, θυμισε, κελεκιδου, κυκλος, λαθη, λαουρα, λεφτα, λογια, μεμος μπεγνης, μηνες, νικο, νυχτα, ξημερωμα, παντα, ομορφη, παιδια, παμε, πεκινο, πρωταγωνιστες, σιγουρα, σιγουρο, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σκηνοθεσια, σοφια, σπυρος σουλης, σχολια, υψηλη, φυσικα, φορα, αδυνατο, super, badminton, dancing, εμφανισεις, ερχομαστε, kwon, κωστας, κυριακη, μπροστα, stars, πιεριδη, σκηνη, σπυρος, tae kwon do, tae, βρεττος, ωραιο, χορογραφιες
Τυχαία Θέματα