Τρύφωνας Σαμαράς: Με εκπομπή στον ΑΝΤ1 ;

15:40 21/6/2011 - Πηγή: TVNea
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Τρύφων Σαμαράς, ο πασίγνωστος κομμωτής ήταν αυτός που ''έκλεψε τις καρδιές'' όλων των fans του Dancing With The Stars και ας μην βγήκε αυτός ο νικητής. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, δεν θα το άφηναν έτσι αυτό...βλέπωντας τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν στα ύψη κάθε φορά που ο Τρύφωνας ήταν οn stage και χόρευε, κατάλαβαν ότι δεν πρέπει με τίποτα οι fans του κομμωτή να
φύγουν από τον ΑΝΤ1, γι αυτό και έσπευσαν να του κάνουν πρόταση την οποία φαίνεται να αποδέχεται ο ταλαντούχος και αυθεντικός ''βασιλιάς της τσατσάρας'', που εκτός απ την πρόταση αυτή είχε και ακόμη 2 προτάσεις για εκπομπή δική του, μια από Ελλάδα και μια από Κύπρο. Θα είναι ένα project κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του hair stylist αφού για τις ανάγκες του θα συνδυάζει τη γνώση του στην κομμωτική και τις άριστες ικανότητες στο make over αλλά και τον μοναδικό τρόπο που έχει να κερδίζει τους τηλεθεατές. Έτσι, αν όλα πάνε καλά, ο Τρύφων θα πάρει τα ψαλίδια, τις χτένες και τις βούρτσες του και θα ανηφορίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου για να… χτενίσει και σενιάρει τις τηλεθεάσεις! Θα είναι κάτι σαν το ''makeover κομμωτηρίων'' που δεν πηγαίνουν καλά, όπως η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι ''Εφιάλτης στην κουζίνα'', στον ΑLPHA, που αναλάμβανε τα εστιατόρια: Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας θα πηγαίνει σε κομμωτήρια που δεν έχουν πελατεία και θα εντοπίζει τα προβλήματα. Τα κομμωτήρια θα εξασφαλίζουν δωρεάν προβολή και παράλληλα διαμόρφωση χώρου και εκπαίδευση προσωπικού πάντα με το στυλ και την διάθεση του έμπειρου κομμωτή μας!

Οι υπογραφές ακόμα δεν έπεσαν αλλά αναμένεται να γίνει κι αυτό, και η εκπομπή αυτή αναμένεται να έλθει στην μικρή οθόνη την ερχόμενη τηλεοπτική σαιζόν! Οι fans του Τρύφωνα θα περιμένουν με ανυπομονησία....και θα διασκεδάσουν πραγματικά, όπως μας υπόσχεται το project....προς το παρον, υπομονή για την οριστικοποίηση της είδησης διότι τα ψαλίδια του Τρύφωνα είναι πάντα έτοιμα!
Keywords
Τυχαία Θέματα