«ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»: Συνεχίζονται τα γυρίσματα

09:00 3/11/2015 - Πηγή: TVNea
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα της νέας, ελληνικής κωμικής σειράς τουStar «ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία των γυρισμάτων. Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της σειράς υπόσχονται να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους τηλεθεατές.

Αν και τα γυρίσματα είναι δύσκολα και απαιτητικά οι αστείες ατάκες και καταστάσεις, που ζουν ως «ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» οι πρωταγωνιστές, προκαλούν καθημερινά στο πλατό μικρές σεισμικές δονήσεις από τα γέλια.
Την παράσταση και το ενδιαφέρον όλων «κλέβουν» τα αξιαγάπητα
δίδυμα μωρά, που στη σειρά θα γνωρίσουμε ως «Χάρη» και «Πάρη». Οι τηλεοπτικοί τους γονείς Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κυρατσούδης, στα πρώτα γυρίσματα μαζί τους, δεν έκρυβαν το άγχος τους. Οι έμπειροι στο θέμα παιδιών, Σόφη Ζανίνουκαι Τάσος Κωστής, τους έδωσαν τις απαραίτητες …οδηγίες και όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, με τους μικρούς star να «απογειώνουν» το γύρισμα με τα νάζια τους!Τις μέρες, που έχουν γυρίσματα τα δίδυμα, οι δικές τους σκηνές έχουν προτεραιότητα και όλοι βάζουν τα δυνατά τους να ολοκληρωθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα, ώστε να «επιστρέψουν» και πάλι στην αγκαλιά της μαμάς τους!
Όμως και ο … Φάτσας, ο σκύλος της οικογένειας Αλατζά, έχει τους δικούς του θαυμαστές! Αν και το μέγεθος του προκαλεί αρχικά κάποιους… ενδοιασμούς, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, ο Άρης Αντωνόπουλος και η Μαρτίνα Δημοπούλου, η τηλεοπτική του οικογένεια, τον λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή!
Με τη βοήθεια του εκπαιδευτή του Φάτσα, στα γυρίσματα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και το αξιαγάπητο τετράποδο δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου. http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
τρελη οικογενεια νουμερα τηλεθεασης
Τυχαία Θέματα