Το «Τσαντίρι» μετακομίζει στο ανακαινισμένο θέατρο «Βέμπο»!

13:17 1/11/2014 - Πηγή: TVNea
Ενα «Τσαντίρι» σε μία από τις πιο ιστορικές θεατρικές σκηνές της πόλης αναμένεται να παρουσιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στον Αlpha. Ο ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερος μετά τα 45άρια του στην τηλεθέαση. Για τις ανάγκες της εκπομπής αυτής αφήνει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
και «μετακομίζει» στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Βέμπο» της πλατείας Καραΐσκάκη. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» καταφτάνουν σωρηδόν στην παραγωγό εταιρία από θαυμαστές του Λάκη, που θέλουν να ζήσουν από κοντά τον παλμό, τη σάτιρα και το τρελό κέφι του.

Ηταν επιθυμία του δημιουργού να βγάλει ένα «Τσαντίρι» από τη σκηνή του «Βέμπο», ένα θέατρο που αγοράστηκε από την τραγουδίστρια της νίκης μετά τον πόλεμο. Συμβολικά και μόνο, για τον Λάκη το σανίδι αυτό είναι ιερό. Το 1970 το θέατρο πέρασε στον θεατρικό παραγωγό Βαγγέλη Λειβαδά και φέτος ανέλαβαν τη «αναγέννησή» του ο Μάρκος και ο Θύμιος Τάγαρης.
Μάλιστα, στις 14 Νοεμβρίου το «Βέμπο» θα επιστρέψει στα θεατρικά πράγματα με το έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου «Πριν το χάραμα», που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ορέστης Τζιόβας.

Τους περισσότερους από αυτούς θα τους δούμε και στην εκπομπή του Λάκη, τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα τους.
Να σημειωθεί ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να βγάλει εκπομπή από το Κερατσίνι και γι' αυτό τον λόγο ο αδερφός του, ο Κώστας, και η γραμματέας του, η Κατερίνα, «χτένισαν» την περιοχή, ώστε να βρουν τον κατάλληλο χώρο προκειμένου να μπορέσει να βγει από εκεί ένα δυναμικό, μαχητικό και εορταστικό «Τσαντίρι». Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη, γι' αυτό ο δημιουργός και οι συνεργάτες του ψάχνουν εναλλακτική λύση.

Espressonews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα