Το τρέιλερ της Νικολούλη... πιο ατμοσφαιρικό από την Εκδρομή!

16:31 16/10/2014 - Πηγή: TVNea

Παρακολουθήσαμε όλοι (όχι και όλοι... κάποιοι λίγοι) τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, με τίτλο "Εκδρομή". Η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, δεν ήταν αυτό που περίμενα! Την περίμενα δυνατή... αλλά δεν ήταν, περίμενα καλές ερμηνείες... αλλά δεν είδα. Κάθε άλλο, είδα κάτι τόσο χλιαρό που κάποιες φορές ήθελα να το αλλάξω να δω την Βλαχοπούλου στον Alpha.

Μερικές
φορές όταν η προσπάθεια είναι μεγάλη (και είναι μεγάλη αφού προκειται για μεγάλη παραγωγή) το ψέμα περνάει στον τηλεθεατή. Όταν θέλεις να κάνεις ένα ψυχολογικό θρίλερ τα μυστικά είναι συγκεκριμένα. Λίγο ομίχλη, λίγο μαυρίλα, κοντινά πλάνα, παύσεις των ηθοποιών, λίγο δυναμική μουσική και πολύ "δολοφονικό" ύφος από τους ηθοποιούς, για να αναρωτιέσαι... "μα ποιος φταίει για όλα; Μήπως είναι αυτός;". Και όλα αυτά τα είδα. Αλλά τίποτα άλλο.

Η σκηνοθεσία ήταν καλή, τα πλάνα επίσης... όμως μου έλειψε το συναίσθημα, η αληθοφάνεια, η αγωνία, η δύναμη της ιστορίας. Βάδισαν στην πεπατημένη και προσωπικά... με έχασαν, γιατί περίμενα τόσο πολύ αυτή τη σειρά. Εκεί που πήγαινε να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα, μια κατάσταση... χανόταν μέσα σε δευτερόλεπτα. Γιατί ΟΚ τηλεόραση κάνουν.. καλή η σκηνοθεσία, αλλά η ιστορία, το σενάριο και οι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι εξίσου δυνατά! Ελπίζω το δεύτερο επεισόδιο... να μου αλλάξει γνώμη. Πραγματικά το θέλω πολύ!

Και από την άλλη βλέπεις το τρέιλερ της Νικολούλη και νομίζεις ότι βλέπεις όντως θρίλερ. Εξαιρετικό τρέιλερ! Από τις λίγες φορές που έχω ενθουσιαστεί τόσο. Δείτε το:

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα