Το Τηλέ-κοντρόλ (18/08/2011)

18:50 18/8/2011 - Πηγή: TVNea
• Σήμερα άκουσα ότι θα με πάνε βόλτα το τηλεκοντρόλ! Που; Μέχρι το μπαλκόνι γιατί λένε ότι θα πέσουν τα αστέρια και η νοικοκυρά θέλει ροματζάδα, τρομάρα της. Παναγία μου ρίξε και ένα διάτονα πάνω μου να καώ, δεν την αντέχω τη ζωή μου χωρίς Τατιάνα!
• Να σας καεί η τηλεόραση σε εσάς που το φάγατε ζωντανό το κορίτσι ένα χειμώνα για τα χαμηλά της νούμερα. Η Τατιάνα δεν πεθαίνει ποτέ, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά κουφάλες! Από Σεπτέμβρη επιστέφει πιο δυνατά και πιο «ζωντανά». Μαζί με τις διακοπές της τώρα έχει πάρει παραμάσχαλα και τις κασέτες με τις εκπομπές της Oprah! Τώρα που σταμάτησε η μαύρη
δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αντιγραφή…νομίζει!
• Με ένα πόνο να ευχηθούμε στο πατριωτάκι, την Κατερίνα την Καραβάτου η οποία γεννάει γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου! Με ένα πόνο όμως να ευχηθούμε και στο πάνελ του Κους-Κους γιατί από τη νέα σεζόν και μέχρι να είναι έτοιμη η Κατερίνα τα ινία θα τα κρατάει η Έλενα η Παπαβασιλείου!
• Αυτή η μεταγραφή έχει ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι δε θα με ξυπνάει ο νοικοκύρης από τις 7 το χάραμα για να δει τα μπούτια της Έλενας! Το κακό είναι ότι αν το πρωί φορούσε τόσο «αέρινα» ρούχα, φαντάσου τι έχει να γίνει το μεσημέρι! Να τα βγάλει το κορίτσι, δεν λέω, αφού τα έχει να τα βγάλει.
• Αυτή την έρημη την Χριστίνα σκέφτομαι στο star που για τον ανταγωνισμό θα πρέπει να βγαίνει με μαγιό μπικίνι απέναντι από την Παπαβασιλείου. Όσο για την Τσιμτσιλή, τη φαντάζομαι με άσπρο κολλητό μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν, και από πίσω το πάνελ να την πετάει νερό με τους κουβάδες. Είναι μεγάλο της Έλενας το…ΡΙΣΚΟ, πώς να το κάνουμε?
• Ανάσα μεγάλη για το Alter που μπήκε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα! Η ένταξη στο άρθρο 99 δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να υποβάλει πρόταση για τη ρύθμιση των οφειλών της, χωρίς να κινδυνεύει με κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων. Και αν ακόμα δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω εγώ:
• Αυτιάς από το πολύ πρωί, Χατζηνικολάου στο δελτίο και Νικολούλη τα βράδια της Παρασκευής! Είναι επίσημο σε λέω… Μη με ρωτάς για τον Μάκη, δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω. Αυτός είναι στην Μύκονο και ξεκουράζεται. Μάκη κανένα φράγκο στα «παιδιά» σου που τα έχεις απλήρωτα από το Φλεβάρη δεν πρέπει να δώσεις; Έτσι για το γαμώτο;
• Άντε νευρίασα και σήμερα. Τα αφεντικά έχουν πάει ήδη την τηλεόραση στο μπαλκόνι και ψάχνουν και εμένα τώρα… Καλέ! Εδώ, εδώ είμαι, πάνω στο σκρίνιο, πίσω από την νουαζέτα!
-Ευθύμης Κάλφας -
Keywords
Τυχαία Θέματα