Το σήμερα και το χθες του Νίνο

11:15 29/6/2013 - Πηγή: TVNea

Η Αφορμή H αποχώρησή του από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy και κατά συνέπεια το τέλος της συνεργασίας του με τον Φοίβο έπειτα από πάνω από τρία χρόνια. Ανακοινώθηκε μέσω δελτίου Τύπου από τη δισκογραφική χωρίς ο τραγουδιστής να κάνει κάποιο σχόλιο.Θλιμμένη στιγμήΟι φήμες του 2009 όταν κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία με δημοσιεύματα του τύπου «είναι στο αναρρωτήριο και παίζει playstation». Υπηρέτησε κανονικά τη θητεία του, απλώς κοιμόταν στο ιατρείο του στρατοπέδου λόγω ενός προβλήματος υγείας που
τον έκανε να χρειάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας παροχή οξυγόνου.
Καριέρα
Γεννημένος στη Στοχόλμη ο 32χρονος Στέφανος Ξυπολιτάς μετακόμισε μικρός στη Ρόδο όπου και άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 16 ετών. Η καριέρα του ξεκίνησε από το Fame Story με ένα επεισοδιακό «μπες βγες» που όμως δεν του χάρισε τον τίτλο του νικητή. Αμέσως μετά ξεκίνησε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως ο Σταμάτης Γονίδης και η Αννα Βίσση.
Η δήλωση
Ενοχλήθηκε πολύ από τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος του. χωρίς τη συναίνεσή του. «Είχαν βγει κάτι φωτογραφίες από τον γάμο μας τις οποίες δεν γνωρίζαμε, δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Ηταν πολύ κλειστός, για μας μόνο, δεν είχαμε καλέσει φίλους και ξαφνικά το είδαμε εξώφυλλο».
Ευτυχισμένη στιγμή
Ο πρόσφατος γάμος του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και η έλευση του γιου τους. «Μαγικό συναίσθημα! Είναι ο σκοπός της ζωής μου, οι ράγες μου», δήλωσε πρόσφατα. Λίγο πριν από την έλευση του μικρού είχε εξομολογηθεί: «Είναι το πιο ευχάριστο που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Κάθεσαι και το περιμένεις... με ανυπομονησία. Είναι το πιο ωραίο πράγμα σε αυτήν τη ζωή»
Η ευχή μας: Τα νέα μουσικά μονοπάτια που θα επιλέξει στο μέλλον να είναι εξίσου επιτυχημένα με τα μέχρι τώρα.

Πηγή: tvethnos
Keywords
Τυχαία Θέματα