Το σίκουελ του «Blade Runner» ξεκινά γυρίσματα τον Ιούλιο

11:00 29/1/2016 - Πηγή: TVNea

Το 1982, το «Blade Runner» έκανε την εμφάνισή του στους κινηματογράφους και εδραίωσε το όνομα του Ρίντλεϊ Σκοτ, μια τριετία μετά το εμβληματικό «Alien».
Οι περιπέτειες του Ρικ Ντεκάρντ (Χάρισον Φορντ), ενός ντετέκτιβ επικηρυγμένων ανδροειδών, σάρωσαν τον αμφιβληστροειδή και άφησαν παρακαταθήκη ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα στην (σύγχρονη) ιστορία του κινηματογράφου.
Ήταν ή οχι τελικά και ο ίδιος ένα ανδροειδές που ποτέ δεν έμαθε (ή δεν μάθαμε);
Φέτος τον Ιούλιο, 24 χρόνια μετά, το «Blade Runner» επιστρέφει
για να δώσει απαντήσεις.

Ο Ντενί Βιλνέβ, ο σκηνοθέτης του «Prisoners» και του φετινού «Sicario: Ο Εκτελεστής» θα αναμετρηθεί με το φιλμικό σύμπαν της αριστουργηματικής δυστοπίας, μία κίνηση που κρίνεται αναμφίβολα ως αρκετά θαρραλέα και τολμηρή. Ο Χάρισον Φορντ επισκέπτεται ξανά μετά τον Χαν Σόλο, άλλον έναν ρόλο που σφράγισε στη κινηματογραφική μας συνείδηση και συνταξιδιώτης του αυτή τη φορά θα είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, έτοιμος μετά τη φετινή επιτυχία του «Μεγάλου Σορταρίσματος». Νέα προσθήκη στο τεχνικό, μα διόλου αμελητέο κομμάτι, είναι ο 13 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Ντίκινς, στη διεύθυνση φωτογραφίας.
Ο Βιλνέβ για να διασκεδάσει τις προσδοκίες δήλωσε πως δεν μπορεί να απαντήσει πλέον για το αν ο Ντεκάρτ είναι ή δεν είναι ανδροειδές, καθώς τώρα βρίσκεται στην αντιπέρα όχθη, αλλά θα ασχοληθεί κατα κόρον με αυτό το μυστήριο στη νέα ταινία.
ΠΗΓΗ: cinemag.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα