Το πρωινό δεν είναι για όλους...

10:30 6/6/2015 - Πηγή: TVNea
Οι φήμες για τη διάδοχη κατάσταση του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του
Mega έχουν ξεκινήσει.Και ενώ ακόμα ο φόβος κατάργησης ολόκληρης της ζώνης καραδοκεί,οι ιθύνοντες του καναλιού κάνουν σχέδια.

Αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες είναι πως ένα πρόσωπο που το Mega εκτιμά πολύ είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου,κάτι το οποίο το απέδειξε και φέτος δίνοντας της δύο εκπομπές.Οι διάχυτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό(αν
βρεθούν οι χορηγοί) να αναλαμβάνει αυτή δράση.Έτσι σκέφτονται να επιστρέψουν στο προφίλ της κεντρικής ξανθιάς παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη.

Μάλιστα ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού,Λοίζος Ξενόπουλος θα επιθυμούσε ως τηλεοπτικό της ταίρι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.Αυτή,λένε,ότι είναι και η πρόταση που του έγινε χθες στο ραντεβού.Σίγουρα κάτι τέτοιο αν ισχύει μπορεί να ανατρέψει τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στον Ant1,αν και από πολλούς θεωρείται δεδομένο.

Και μάλλον αυτή η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί,αφού το πρωινό είναι μεγάλο ρίσκο και σαφέστατα δυσκολότερο από μία απογευματινή εκπομπή.Επίσης ο Ant1 σε αυτή τη φάση έχει μία καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με το Mega που δεινοπαθεί.

Όσον αφορά την Ντορέττα,έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη.Είναι άψογη στο να διεκπεραιώνει διάφορα shows και εκπομπές του ¨κουτιού¨,ωστόσο η πρωινή ζώνη θέλει άλλα χαρίσματα.Τα μαγκαζίνο είναι δύσκολα να τα παρουσιάζει ο οποιοσδήποτε και δεν είναι τυχαίο που η πανέξυπνη Ζέτα Μακρυπούλια τα αποφεύγει συστηματικά.

Εν κατακλείδι,αν ισχύει το παραπάνω σενάριο θεωρώ πως η πρωτιά του Γιώργου και της Φαίης για 6η χρονιά είναι δεδομένη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα