Το πιο καυτό mediako καλοκαίρι...!

12:15 16/8/2013 - Πηγή: TVNea
Μα ούτε διακοπές δεν μπορεί να πάει κανείς ; Μας έσκισε ο Αύγουστος φέτος! Αλλά και όλο το καλοκαίρι βασικά, σε ό,τι αφορά στα MME ήταν πολύ καυτό.

Να ξεκινήσουμε από τα γενικώς ευχάριστα. Η είδηση της χρονιάς είναι το άνοιγμα του ΑΛΤΕΡ, ενός καναλιού που είχαμε ξεγράψει, μετά τα άσχημα προ ενάμιση έτους. 700 άνθρωποι στο δρόμο, αλλά τελικά φαίνεται πως η λύση θα ικανοποιήσει τους περισσότερους και το κανάλι ήδη ξεκίνησε να εκπέμπει!

Την ίδια ώρα η νέα..."ΕΡΤ", η "ΔΤ" μεταδίδεί Formula 1, Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλπ κλπ. Για να δούμε τι θα γίνει και εκεί...

Σε ό,τι αφορά στις μετεγγραφές, ο ΑΝΤΕΝΝΑ ως τώρα έχει πάρει το...Champion's League! Ό,τι κινείται εκτελείται στο Μαρούσι, που φέτος δείχνει ότι θα πάρει κεφάλια! Ξεκίνησε με ένα μεγάλο κροσέ, "κλέβοντας" το ζευγάρι του 45% στο Πρωινό. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά θα καλημερίζουν πλεόν στην απέναντι συχνότητα. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια μετακίνηση!

Αμέσως μετά, πήραν και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έμεινε χωρίς εκπομπή έχει ακόμα να δώσει πολλά. Θα ήταν κακός ο Γρηγόρης να επέστρεφε στο πρωινό του ΜΕΓΚΑ ; Είτε δεν το ήθελαν αυτό στο ΜΕΓΚΑ, είτε δεν πρόλαβαν να το σκεφτούν.

Το σίγουρο είναι, όμως, ότι στον ΑΝΤΕΝΝΑ και πάλι έκαναν την κίνηση ματ και γράπωσαν τον Γρηγόρη, εμπλουτίζοντας το "οπλοστάσιό" τους και αποδυναμώνοντας παράλληλα το αντίστοιχο του ΜΕΓΚΑ.

Το ίδιο έγινε και με την Ναταλία Γερμανού! Η Ναταλία δεν είχε καμία πρόταση από το μεγάλο κανάλι, αν και μεταξύ μας γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάει να παρουσιάσει το "Πρωινό mou".

Η Γερμανού πέρασε μια χρονιά μαρτύριο (προσωπική άποψη), αφού όλοι τη ρωτούσαν και την συνέκριναν με ένα μικρό ατάλαντο κοριτσάκι, που όλοι γνωρίζουμε 1. Γιατί το σπρώχνουν και 2. Ποιά θα είναι η κατάληξή του. Τα έχει και αυτά ο κόσμος της τηλεόρασης, δεν...πέσαμε και από τα σύννεφα, ας μην είμαστε υποκριτές, αλλά η κατάσταση στο "Μες στην καλή χαρά" είχε φτάσει στο ...αμήν.

Τέλος εποχής για την Ναταλία και τον ALPHA που αμφότεροι έδωσαν πολλά ο ένας στον άλλον. Επιστροφή στον ΑΝΤΕΝΝΑ και όπως όλα δείχνουν , αν το κανάλι αποφασίσει τελικά να ξαναπροβάλλει μουσικό talent show, (το περίφημο "The Voice"), τότε η Ναταλία θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει.

Όσο για το περίφημο "Αλάτι και πιπέρι" του τεράστιου πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού ; Αυτό είναι δική της απόφαση αν θα επιλέξει να το...αναβιώσει αυτό καθεαυτό ή κάποιο άλλο late night show..

Επίσης, ο ΑΝΤΕΝΝΑ ξεκαθάρισε ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα σταματήσει από το ΑΡΤ και ότι δεν θα πάει στο ΜΕΓΚΑ, με το οποίο (μέσω της εταιρίας παραγωγής του master Chef) έχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Πολλαπλά τα χτυπήματα...

Απέναντι σε όλα αυτά, το ΜΕΓΚΑ αποφάσισε να απαντήσει, ανακοινώντας την συμφωνία του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος επίσης πολιορκήθηκε από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στενά. Ο Δημήτρης έκανε καλά και δεν...εγκατέλειψε και αυτός το...καράβι, μιας και στο ΜΕΓΚΑ τον ανέδειξαν και τον στήριξαν πολύ. Κράτησε και θα αναδείξει πολύ δυνατά, τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος το αξίζει και...το έχει 100%

Δημήτρης και Άκης θα είναι δύο βασικοί παράγοντες του νέου "Πρωινού mou" και αυτό που μένει να κλείσει είναι η παρουσιάστρια ή το νέο δίδυμο που θα αναζητήσει το ΜΕΓΚΑ.

Από την άλλη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την πολύ μεγάλη -και απρόσμενη- αλλαγή του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος μετά το ΣΤΑΡ, επιστρέφει στην σκληρή ενημέρωση και τον ΣΚΑΪ και μάλιστα, εν μέσω ενός καλοκαιριού, που το κανάλι της Νέας Κηφισιάς είχε ξεκινήσει την αλλαγή από το lifestyle. Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα και Πόπη Τσαπανίδου θα δώσουν άλλον αέρα στην ενημέρωση του νέου ΣΤΑΡ και οι μάχες στα δελτία ειδήσεων ,πλέον, αποκτούν άλλο χαρακτήρα!

Λίγες ημέρες ακόμα διακοπές και μετά...θα πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά. 20 ημέρες χωρίς tv, αλλά με πολύ internet. Δεν χάσαμε καμία είδηση, όμως...

zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα