Το παρασκήνιο ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπούρη και το Mega!

23:34 6/10/2014 - Πηγή: TVNea
Έκπληκτη, όπως μαθαίνουμε, είδε η Δέσποινα Καμπούρη τις αναρτήσεις της Δευτέρας που την
ήθελαν εκτός του "Mega με Μία"- σας το είχα πει και από την περασμένη εβδομάδα ότι θα υπήρχαν αλλαγές στην τελική σύνθεση της ομάδας. Επειδή έχω βρεθεί στην ίδια θέση με τη Δέσποινα, όχι μία, αλλά δύο φορές, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο μπορεί να σου συμβεί, ειδικά όταν δεν δουλεύεις από χόμπι και έχεις συμφωνήσει μέχρι και στην αμοιβή σου- αλλά ως γνωστόν, στην τηλεόραση δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Επίσημη ανακοίνωση για τους συνεργάτες δεν βγήκε ούτε και
σήμερα ενώ μέχρι το απόγευμα ο Μάρκος είχε σύσκεψη με το κανάλι έχοντας επιστρέψει από την Κύπρο με την πρώτη πρωινή πτήση. Τις τελευταίες πάντως ώρες όλα δείχνουν πως τη θέση της Δέσποινας θα πάρει η Χριστίνα Πολίτη η οποία είχε έρθει κοντά με τον Μάρκο από τότε που εμφανίζονταν μαζί στο Just The Two Of Us. Η Χριστίνα μάλιστα βρισκόταν ταυτόχρονα σε συζητήσεις με τον Μένιο Φουρθιώτη για να τον πλαισιώσει στην εκπομπή του στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες, η Δέσποινα ενημερώθηκε επίσημα από το κανάλι ότι δεν θα είναι τελικά στην εκπομπή πριν από λίγο (δηλαδή απόγευμα Δευτέρας) ενώ η ίδια προσπαθούσε από το πρωί να έρθει σε επαφή με στελέχη της Παραγωγής χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάτι που επίσης δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι ότι η Δέσποινα είχε απορρίψει πρόταση της Τατιάνας Στεφανίδου καθώς είχε δώσει τα χέρια με το Μεγάλο Κανάλι.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα