Το δελτίο της ΕΡΤ…μετακομίζει!

13:53 5/4/2016 - Πηγή: TVNea
Αλλαγές ετοιμάζονται να κάνουν στην ΕΡΤ αλλάζοντας το σκηνικό που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Αν μη τι άλλο, αυτή η κίνηση προϊδεάζει ότι στην ΕΡΤ δεν επιθυμούν να είναι μόνο στον αέρα, αλλά ακολουθούν τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο τηλεοπτικό τοπίο!

Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να «μετακομίσει» τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου
ειδήσεων της ΕΡΤ1, και από τις εννέα το βράδυ να μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 8. Αν και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι σκοπός τους είναι να… τρυπώσουν στο κενό που δημιουργήθηκε εκείνη την ώρα μετά τη «μετακόμιση» του δελτίου του ΑΝΤ1, ο κύριος στόχος φαίνεται να είναι η ζώνη του prime time.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν τους ιδιωτικούς σταθμούς (πλην του ΣΚΑΪ) που έχουν ενημέρωση από τις 7 έως τις 9, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν πως έπρεπε να «χτυπήσουν» με το κύριο όπλο που διαθέτουν στη φαρέτρα τους, την ενημέρωση, αλλά χωρίς καθυστέρηση και όταν οι άλλοι προσφέρουν ψυχαγωγία. Έτσι αποφάσισαν την κατά… δελτίο επίθεση με σκοπό να δώσουν «μάχη» για την τηλεθέαση απέναντι στα δελτία MEGA και STAR, μεταδίδοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους στις 8. Παράλληλα, όταν στις 9 οι περισσότεροι θα προβάλλουν ψυχαγωγικές εκπομπές, στην ΕΡΤ1 θα συνεχίσουν με ενημερωτικές εκπομπές, δίωρης διάρκειας, με στόχο να προσελκύσουν τους τηλεθεατές στην ενημερωτική ζώνη τους, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ.

Η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 από τις 9 στις 8 το βράδυ θα γίνει μέσα στον Απρίλιο αφού θα είναι έτοιμες για τον αέρα όλες οι ενημερωτικές εκπομπές που χρειάζονται για να καλύπτουν το δίωρο καθημερινό πρόγραμμα στο prime time.

Νewsit.gr/Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα