Το "Αμάρτημα" του Tv nea....

16:32 19/12/2011 - Πηγή: TVNea
Πολλά λέγονται και γράφονται για την νέα σειρά που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ANT1 μα τα περισσότερα είναι «ράδιο αρβύλες»για αυτό και μετά από ένα εκτενές ρεπορτάζ που κάναμε, σας ενημερώνουμε για όλα όσα «παίζουν»σχετικά με το «Αμάρτημα της μητρός». Πρόσφατα με ανάρτηση μας εδώ στο Tv nea σας αποκαλύψαμε ότι έκλεισε η Ρένια Λουιζίδου και γίνεται στενό μαρκάρισμα στον Γρηγόρη Βαλτινο. Συγκεκριμένα άλλο ένα «ράδιο αρβύλα»
που γράφτηκε μάλιστα και σαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ είναι πως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Πατρίτσια Περιστέρη-Μίλικ δεν έπαιξαν πότε για να είναι στην σειρά το «Αμάρτημα της μητρός».Εμείς σαν Tv nea απλα να σημειώσουμε ότι, όχι μόνο έπαιξαν αυτά τα 2 ονόματα, την Τετάρτη αυτή θα ξέρουμε αν όντως θα τους δούμε στην συγκεκριμένη σειρά.
Όχι τίποτα άλλο ,αλλα το έγραψα ξεκαθα( οτι έχουν σχεδόν κλείσει για την σειρά ),(και στην σειρά κατα πασα πιθανοτητα θα παίζουν...) ρίξτε μια μάτια στην παλια μας αναρτηση με ένα κλικ εδώ .

Και επειδή το συγκεκριμενο site-περιοδικό έχει κάνει τις πατατουλες του με ράδιο αρβύλες θέματα (όπως την νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1(και ότι δεν θα βγει )) συνάδελφοί , ας είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε.... http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα