Το Mega δεν θέλει τον Στέλιο Κρητικό,αλλά ο Μάρκος είναι ανένδοτος!

12:49 27/9/2014 - Πηγή: TVNea
Άρχισαν τα παρατράγουδα στο πρωινό του Mega και έτσι επήλθε η δεύτερη διαφωνία του Μάρκου Σεφερλή με τα στελέχη του σταθμού.Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη αφορούσε τη σύσταση του Mega στον ηθοποιό αναφορικά με το πλήθος των συνεντεύξεων που δίνει.Εκεί είχε ξεσπάσει η πρώτη κόντρα,ωστόσο στην πορεία Σεφερλής και Mega συμφωνούσαν σε όλα και για αρκετό καιρό.
Κάτι νέο όμως φαίνεται να είναι το
νέο ¨αγκάθι¨.Σύμφωνα με την εκπομπή ¨Με το καλημέρα σας¨ στο Έψιλον το Mega είναι απογοητευμένο με την παρουσία του Στέλιου Κρητικού και έτσι ζήτησε από το Μάρκο να απομακρυνθεί και να αντικατασταθεί.Ο λόγος είναι ότι πέρα από την ομορφιά του δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο και έτσι δεν θα βοηθήσει στην επιτυχία της εκπομπής.
Από την άλλη ο γνωστός ηθοποιός αντιτίθεται απόλυτα σε αυτό και τον θέλει πάση θυσία.Οι δύο τους έχουν πάρα πολύ καλή σχέση τα τελευταία 3 χρόνια και τον εμπιστεύεται απόλυτα.Τον θέλει στο νέο του σπίτι και έτσι επιμένει να βρίσκεται στην ομάδα.
Αυτές τις ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται στην Κύπρο και μάλλον οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τηλεφωνικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα