Το 9o live του ''Familiar'' σε αριθμούς!-Δες τις επόμενες μεταμφιέσεις...

14:45 7/6/2016 - Πηγή: TVNea
ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ,ΤΟΣΟ ΣΤΟ 15-44 ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Στο 9ο Live του «Your Face Sounds Familiar», οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και μας ενθουσίασαν για ακόμη μια φορά.

Το 9ο Live του «Your Face Sounds
Familiar» αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του δυναμικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15-44 το μερίδιο τηλεθέασης άγγιξε το 33,2%, ενώ στο σύνολο του κοινού έφτασε το 33,7%. Εντυπωσιακό ήταν το μερίδιο τηλεθέασης των γυναικών 15-24, οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 45,6%. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσής στο δυναμικό κοινό 15-44 με 17,5 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, με τη μεγαλύτερη διαφορά να σημειώνεται στις γυναίκες 15-24 ,με 32,2 μονάδες.

Το 9ο Live του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε δυναμικό παρών και στα Social Media. Έτσι, την Κυριακή 05 Ιουνίου ανακηρύχθηκε για ακόμη μια φορά 1ο trending topic στο Twitter, μέσα στα πρώτα 15λεπτά προβολής του.

Τι είδαμε όμως στο 9ο αυτό live;
Η Josephine Wendel άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος του talent show ενσαρκώνοντας την πριγκίπισσα Elsa από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία της Disney «Frozen», ερμηνεύοντας εξαιρετικά το «Let it go».
Ο Όθωνας Μεταξάς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα, υποδυόμενος τη Νάνα Μούσχουρη και δέχθηκε πολύ καλές κριτικές.
Η Ματθίλδη Μαγγίρα βγήκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με μια εξαιρετική εμφάνιση ως Madonna, ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι «Frozen» και ενθουσίασε τους πάντες.
Στη συνέχεια ο Σταμάτης Γαρδέλης πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα απαιτητική μεταμφίεση, ενσαρκώνοντας τον Αντώνη Ρέμο.
Η Ελένη Καρακάση, αναδείχθηκε νικήτρια ενσαρκώνοντας την Susan Boyle. Η ερμηνεία της καθήλωσε κοινό, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή.
Ο Γιάννης Κρητικός προκάλεσε άφθονο γέλιο σε κοινό και κριτική επιτροπή σε μια απολαυστική εμφάνιση ως Ξανθή Περάκη.
Στη σκηνή του show ανέβηκε στη συνέχεια ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση ως Michael Bolton αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή.
Η Αποστολία Ζώη ενσάρκωσε με επιτυχία την Ellie Goulding τραγουδώντας το «Love Me Like You Do».
Ο Βαλάντης, αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, τραγούδησε το «Φυσάει πολύ» του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ το διαγωνιστικό μέρος έκλεισε με τη Βαλέρια Κουρούπη να εμφανίζεται ως Joan Jett και να ξεσηκώνει το κοινό με την μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του ΄80 ,«I Hate Myself For Loving You».

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar», έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 9ου Live, Ελένη Καρακάση, προσέφερε τα έσοδα στον Σύλλογο,Η ΠΙΣΤΗ.

Ποιες μεταμορφώσεις θα δούμε στο 10ο live;
Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου,λοιπόν, οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι του «Your Face Sounds Familiar» θα εμφανιστούν ως εξής:

Όθωνας Μεταξάς - Ορφέας Περίδης
Σταμάτης Γαρδέλης - Γιάννης Αγγελάκας
Βαλέρια Κουρούπη - Δούκισσα
Josephine Wendel -Taylor Swift
Γιάννης Κρητικός - Γιάννης Ζουγανέλης
Βαλάντης - Τόνι Σφήνος
Αποστολία Ζώη - Axl Rose
Ματθίλδη Μαγγίρα - Edith Piaf
Δήμος Μπέκε - Celia Cruz
Ελένη Καρακάση - Weeknd
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα