Την στήριξε, αλλά την πάτησε..Η ευκαιρία της Σπυροπούλου, που αν την χάσει, χάθηκε!

13:02 7/10/2014 - Πηγή: TVNea
Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη. Στήριξε με όλους τους τρόπους την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ καρπώνεται και επιτυχίες του καναλιού αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, η παρουσία της ήταν καταλυτική στη διαμόρφωση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha. Η επίσημη εκδοχή λέει πως το συμβόλαιο της υπεύθυνης ψυχαγωγικού προγράμματος δεν ανανεώθηκε και τις «κακές» γλώσσες λένε πως οι σχέσεις της με την «βασίλισσα» του Σαββατοκύριακου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν ήταν και οι καλύτερες το τελευταίο
διάστημα. Μάλιστα, ακόυγεται και έχει ήδη γραφτεί ότι κινδυνεύουν και άλλοι επαγγελματικά εφόσον τολμήσουν να έρθουν σε σύγκρουση με την παρουσιάστρια.
Όλα αυτά είναι κωμικοτραγικά. Η παρουσιάστρια, πρέπει να βγει μπροστά και να πει αλήθειες. Όλα όσα ακούγονται για εκείνη και την φημολογούμενη δύστροπη συμπεριφορά της προς συνεργάτες και λοιπούς. Δεν είναι δυνατόν να δέχεται από παντού αρνητικές κριτικές και να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν είναι συντήρηση δυνάμεων αυτό, ούτε τρόπος αντιμετώπισης, ούτε τηλεοπτική τακτική. Αυτά δεν γίνοται ούτε από παρουσιαστές με χρόνια στην πλάτη τους. Εκείνη είναι ένα νεαρό όμορφο κορίτσι με λίγη τηλεοπτική εμπειρία. Είναι ένα τεράστιο επικοινωνιακό λάθος που την βυθίζει καθημερινά ακόμα περισσότερο στη τηλεοπτική συνείδηση πολλών. Αν κοιτάξει με ειλικρίνεια την κάμερα και κάνει ένα ξέσπασμα και κατάθεση ψυχής ίσως μαζέψει επιτέλους το όλο αρνητικό περιβάλλον που την ακολουθεί. Αρκεί να είναι επιτέλους η αλήθεια της. Να πει πως έχει στα αλήθεια η κατάσταση. Δεν είναι κακό αν ευθύνεται η ίδια για όλα αυτά, κακό είναι να μην μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες της και ακόμα χειρότερο να υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα την σιγοντάρουν.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα