Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:

08:42 18/6/2011 - Πηγή: TVNea
Η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της μας παροτρύνουν να αγκαλιάσουμε τους συνανθρώπους μας ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:
Παιδί και οικογένεια
Η κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, σίγουρα έχει δημιουργήσει σε όλους ανασφάλεια, δυσκολίες και πολλούς περιορισμούς στην καθημερινότητά μας! Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου,
το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας παρουσιάζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Παιδί και οικογένεια» που στηρίζει όλες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Κουτιά «Με Αγάπη»
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, η Μαρί Κυριακού μας υπενθυμίζει πως τα κουτιά «Με Αγάπη» θα συνεχίσουν να στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα δέχονται την προσφορά μας όλο το καλοκαίρι! ...
Κολύμπι και πρόληψη!
Το καλοκαίρι πρέπει να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης, ώστε να απολαύσουμε τη θάλασσα με τα παιδιά μας άφοβα. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα μάθουμε πώς να κάνουμε το κολύμπι ασφαλές για τα παιδιά μας.

Δεκάλογος Ηλιοπροστασίας
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, θα ενημερωθούμε για τον «Δεκάλογο της Ηλιοπροστασίας» προκειμένου να χαρούμε τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Θαλασσινή συνάντηση παιδιών με αναπηρία
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα από την πρώτη θαλασσινή συνάντηση παιδιών με αναπηρία που οργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» με την ελπίδα να γίνει θεσμός!


Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα