"Την Ελένη Μενεγάκη την έλεγα "πιόνι μου"..."

18:15 17/8/2015 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στο περιοδικό People και το Γιώργο Πράτανο παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η κυρίας της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που την ενώνει με την Ελένη Μενεγάκη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ; Μετά τον Δημαρά συνεργάστηκα με τη Σεμίνα Διγενή και ήμουν το «πουλέν» της, έτσι με αποκαλούσε. Στη συνέχεια έκανα Γιώργο Παπαδάκη και μετά ο ANT1 μου εμπιστεύθηκε το σημαντικότερο
project του, τον Πρωινό Καφέ, για έξι χρόνια. Εκεί ήμασταν συνοδοιπόροι με την Ελένη. Εγώ την έλεγα «πιόνι μου» και εκείνη «Φράου». Οι σχέσεις μας δεν ήταν καλές από την αρχή. Πρώτα δοκιμάστηκαν και στη συνέχεια τα βρήκαμε, για να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες σχέσεις που έχω στην τηλεόραση.

Τα νέα κορίτσια έχουν την υπομονή που είχαν οι τωρινές μεγάλες παρουσιάστριες; Παλιά, επειδή τα κανάλια δεν ήταν πολλά, τα στελέχη επέμεναν στις παρουσιάστριες που επέλεγαν. Πλέον, η τηλεόραση έχει γίνει σαν reality, περιμένουμε κάθε εβδομάδα να φύγει κάποιος. Και τα νέα κορίτσια δεν έχουν την ευκαιρία να βγουν. Με στεναχωρεί όταν βλέπω φτασμένες παρουσιάστριες να ενοχλούνται από την ξανθιά δίπλα τους.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα