Τηλεπαιχνίδι,ταξιδιωτική ή Talk show?

11:54 6/8/2013 - Πηγή: TVNea
Μετά από επαφές που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές μέρες ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τα στελέχη

Η αβεβαιότητα, αλλά και η καθυστέρηση του MEGA να πάρει αποφάσεις, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, άνοιξαν το δρόμο στον ΑΝΤ1 να διεκδικήσει και να αποκτήσει με πιο ξεκάθαρες προτάσεις τόσο τον Άρνι όσο και τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά.

Ενώ λοιπόν στο «πακέτο»
συμφωνίας με το ζευγάρι είναι η τρίωρη καθημερινή εκπομπή η συμφωνία με τον Αρναούτογλου είναι για εκπομπή, μία με δύο φορές τη βδομάδα. Αντίθετα με όσα λέγονται ο Άρνι δεν πρόκειται να είναι ο παρουσιαστής του «Voice» που ως πετυχημένο ανά τον κόσμο concept έχει τους κανόνες του. Κανόνες που σίγουρα δεν μπορεί να… τηρήσει ο αυθόρμητος και απρόβλεπτος Γρηγόρης Αρναούτογλου που θέλει πιο… ελεύθερο πεδίο δράσης.

Έτσι την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα late night show με συνεντεύξεις, ενώ στο πλαίσιο συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι και μία ταξιδιωτικού τύπου εκπομπή, όπως αυτές που κάνει ο Άρνι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει και ένα τηλεπαιχνίδι που ακόμα όμως, δεν έχει… κλειδώσει η συμφωνία του ΑΝΤ1 με την ξένη εταιρεία παραγωγής και αν τελικά επιτευχθεί τότε στην παρουσίασή του θα είναι ο Αρναούτογλου.

Πάντως, αξίζει να παρατηρήσουμε το στόχο του ΑΝΤ1 να κερδίσει τη ζώνη του late prime time, δηλαδή αυτή από τις 11 το βράδυ έως τη 1 τα ξημερώματα, αφού με «Ράδιο Αρβύλες», «Όλα», Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργο Λιάγκα θα καλύψει τη συγκεκριμένη ζώνη. Ο στόχος αυτός ξεκίνησε με τις εκπομπές του Αντώνη Κανάκη και του Θέμου Αναστασιάδη με τις οποίες στο Μαρούσι είδαν ότι μπορούν να δράσουν και να κερδίσουν από τη διαφημιστική πίτα. Με μεθοδευμένες κινήσεις και μεταγραφές λοιπόν την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να χτυπήσει δυνατά στη συγκεκριμένη ζώνη δημιουργώντας ένα ενιαίο πρόγραμμα με εκπομπές εγχώριας παραγωγής. του σταθμού και χθες το βράδυ διευκρινίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα πέσουν κι οι υπογραφές.

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα