Τηλεοπτικός απολογισμός για τα πρωινά 10:00 με 13:00

14:02 22/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ήταν μια μάχη στην οποία έπεσαν όλα τα φώτα εκεί. Λογικο θα μου πείτε, αφού έγινε η μεταγραφή της χρονιάς και προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Φυσικά μιλάω για τα πρωινά προγράμματα στη ζώνη 10:00 με 13:00. Την πρωτιά σε όλα τα επίπεδα την πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με τη super ομάδα τους, κατακτώντας για μια ακόμη φορά την κορυφή της Πρωινής Ζώνης, αυτή την φόρα όμως από τον ΑΝΤ1! Ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στη συνέχεια κατάφερε
να μείνει πολύ πίσω, κι ενώ είχε παίσει αρκετά, ανέβηκε και ξαφνικά τώρα προς το τέλος ξανακατέβηκε στα νούμερα, φυσικά μιλάω για το Πρωινό μου στο MEGA, που οι τηλεθεατές τους είχαν στο ψήσιμο από την αρχή..Κυριολεκτικά δεν προλάβαιναν να χαρούν μερικές πρωτιές, αφού την επόμενη ημέρα έπεφταν κατακόρυφα σε νούμερα κάτω του 16%. Η χρονιά τους κλείνει με πεσμένα νούμερα αλλά στη 2η θέση.
Στη συγκεκριμένη ζώνη όμως πέρα από τα ψυχαγωγικά προγράμματα υπήρχε και η ενημέρωση.
Στην ενημέρωση ξεκάθαρα την τρίτη θέση κατακτά η Πόπη Τσαπανίδου με απόσταση αναπνοής ωστόσο από την Άννα Μπουσδούκου. Η Άννα Μπουσδούκου κατάφερε να κάνει την έκπληξη Αώου από το πουθενά κατάφερε να κοντράρει την Πόπη Τσαπανίδου.
Στις 12 ο Γιώργος Αυτιάς με το ενημερωτικό του Magazino στο ΣΚΑΙ κατάφερε να φέρει στο κανάλι στο σύνολο του κοινού νούμερα πάνω απο το 10% ενώ εμπορικό κοινό τα νούμερα ήταν απογοητευτικά... Καλά για το Shoptv με το Δημήτρη Μάρκο το αφήνω ασχολίαστο. Ακόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής πήγε καλεσμένος στο Πρωινο του ΑΝΤ1 ενώ εκείνη την ώρα έπαιζε στον ALPHA η εκπομπή του.

Γιώργος Πασχαλίδης-Για επικοινωνία μαζί μου:
Κάντε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea
Keywords
Τυχαία Θέματα