Τηλεοπτική σεζόν ήταν… και πάει!

19:46 26/6/2015 - Πηγή: TVNea
Αυλαία ρίχνουν αυτές τις μέρες οι τηλεοπτικές εκπομπές με τους παρουσιαστές να λένε «καλό καλοκαίρι» και κάποιους από αυτούς να μπορούν να πουν «ραντεβού τον Σεπτέμβρη»…!

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών για πολλά καινούργια σχέδια. Διανύοντας περίοδο «ισχνών αγελάδων» οι περισσότεροι έχουν βάλει πολύ νερό στο κρασί τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στο τηλεοπτικό τοπίο. Εργαζόμενοι είναι όλοι τους και δεν είναι της στιγμής να κρίνουμε και να αναφέρουμε ποιοι από αυτούς θα έπρεπε
ενδεχομένως να μείνουν εντός και ποιοι εκτός τηλεοπτικού τοπίου…!

Αυτές τις αποφάσεις τις λαμβάνουν τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών και τις περισσότερες φορές το χειροκρότημα των τηλεθεατών αποδεικνύει αν αυτές είναι σωστές ή όχι…! Τι προβλέπεται για την επόμενη σεζόν; Με δεδομένο το «πολύ νερό στο κρασί» που ανέφερα προηγουμένως οι πολιτικές και οικονομικές συνθήκες θα κρίνουν και τις οριστικές αποφάσεις. Αν και καθημερινά σας αναφέρουμε πολλά από τα σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών για την επόμενη σεζόν καλό είναι να κρατάμε… μικρό καλάθι, γιατί όλα θα κριθούν από τις πολιτικές εξελίξεις.

Αν οι «βρύσες» της αγοράς έχουν κλείσει, τότε της τηλεοπτικής αγοράς κινδυνεύει να χαλάσει και η… βάνα από την ακινησία. Η διαφήμιση στην τηλεοπτική αγορά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και χωρίς χρήμα… γιοκ παραγωγές. Βέβαια πάντα υπάρχουν πρόθυμοι πιστεύοντας ότι θα εξαργυρώσουν την όποια δημοσιότητα τους προσφέρει η τηλεοπτική προβολή από άλλες «βρύσες»…! Κοντολογίς; Σεζόν ήταν και πάει…! Σεζόν θα έρθει και ελπίζουμε να υπάρχει πρόγραμμα, να υπάρχουν «οάσεις» στο τηλεοπτικό τοπίο για να περάσουν κι οι τηλεθεατές καλά…!

newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα