Τηλεοπτικές ειδήσεις από την Κλεοπάτρα Πατλάκη!

13:30 15/2/2015 - Πηγή: TVNea
Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε την κοιλίτσα της Ελένης- μία είναι η Ελένη- να μεγαλώνει κι άλλο, μάθαμε - αυτό που σας είχαμε πει εδώ και καιρό- ότι ο Μάρκος Σεφερλής ανανέωσε με το Mega και θα παρουσιάζει το «Mega με Μία» και του χρόνου -μην αποκλείετε αυτό να μην γίνει σε πλατό αλλά σε θέατρο, καθώς το πείραμα με το ΠΕΡΟΚΕ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένο- και είδαμε τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου
να ανεβαίνουν, καθώς άρχισε να επενδύει και στο ατού της, που είναι το κοινωνικό.

Κατά τ' άλλα, στη μάχη των πρωινών ήταν αυτό που λέμε... «μία η άλλη» καθώς στο σύνολο βρέθηκαν μπροστά οι Λιάγκας -Σκορδά αλλά στο νεανικό προηγείται ο Μάρκος Σεφερλής ενώ και η Πόπη Τσαπανίδου βλέπει τα νούμερά της να έχουν ανοδικές τάσεις.

Στα υπόλοιπα τηλεοπτικά νέα, έχουμε και περιμένουμε:

-Η μεγάλη πρεμιέρα του ΤΗΕ VOICE II είναι την Κυριακή και, όπως είπε και ο Γιώργος Λιάγκας, το επίπεδο των διαγωνιζόμενων παικτών είναι κατά πολύ ανώτερο από το περσινό- φωνητικά πάντα. Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά τους βοηθούς των coaches έχουμε αρκετές εκπλήξεις με πρώτη και καλύτερη τον βοηθό του Αντώνη Ρέμου που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Δάντη. Ο Μιχάλης Κουινέλης από την άλλη επαναφέρει στο μουσικό προσκήνιο τον Γιάννη Γιοκαρίνη, που στο παρελθόν είχε ερμηνεύσει το τραγούδι…ύμνο «Αχ Ευλαμπία». Η Δέσποινα Βανδή θα έχει στο
πλευρό της ως σύμβουλο τον Γιάννη Βαρδή, ενώ ο βοηθός της Μελίνας Ασλανίδου θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

-Παρά τις αρχικές ανησυχίες ότι μπορεί να μην εγκριθεί το μπάτζετ από το ΔΣ, τόσο το σόου του Μάρκου Σεφερλή, όσο και το τηλεπαιχνίδι I Love my country με τη Ζέτα Μακρυπούλια πήραν το πράσινο φως και θα τα δούμε και τα δύο μέσα στους επόμενους μήνες στο Mega. Το σόου του Μάρκου θα προβάλλεται πιθανότατα βράδυ Κυριακής και θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, ενώ το I Love my country θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν το Πάσχα, τότε δηλαδή που τελειώνει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη. Στο παιχνίδι, θα διαγωνίζονται δύο ομάδες γνωστών ονομάτων από τον καλλιτεχνικό χώρο -όπως δηλαδή συμβαίνει και στο παιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη- οι οποίοι θα διαγωνίζονται σε ερωτήσεις που αφορούν στην Ελλάδα και στο πόσο καλά γνωρίζουν τη χώρα μας. Στο στούντιο θα υπάρχει και κοινό που θα βοηθά τους παίκτες.

-Στις 16 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνει αισίως τα 500 επεισόδια κατακτώντας έτσι τον τίτλο της μακροβιότερης εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης.

yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα