Τηλεοπτικά νέα...

19:46 13/6/2016 - Πηγή: TVNea
Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο yupiii.gr:

Σε ποιο κανάλι «έκλεισε» η Μακρυπούλια και ποια εκπομπή μπαίνει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 από την ερχόμενη τηλεοπτική γεγονός κι αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά γεγονός, όπως σας έχω αναφέρει και
παλιότερα γιατί και μνήμη διαθέτω και … πληροφορίες.

Η Ζέτα όμως θα επιστρέψει τηλεοπτικά, όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως ηθοποιός καθώς θα πρωταγωνιστεί, μαζί με την εξαιρετική Μαρία Καβογιάννη, στη νέα κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος είδε το «Κάτω Παρτάλι» του στο Mega να ευτυχεί σε νούμερα τηλεθέαση αλλά να ατυχεί σε …φινάλε. Πήρε λοιπόν τα πράγματά του και άλλαξε κανάλι επιστρέφοντας στον ΑΝΤ1 όπου στο παρελθόν είχε κάνει τα θρυλικά «Εγκλήματα» με την Καβογιάννη στον ρόλο της μοναδικής Κορίνας. Ακόμα θυμάμαι ατάκες και δακρύζω από τα γέλια.

Φυσικά κανείς δεν λέει ότι ΑΝ υπάρξει κάτι ωραίο σε concept η Ζέτα θα πει «όχι» στην παρουσίαση, αλλά μέχρι στιγμής το σίριαλ είναι αυτό που την ενδιαφέρει.

Σε ό,τι αφορά τώρα στον Χάρη Ρώμα που σχεδιάζει να γυρίσει σειρά στην Κύπρο η οποία θα προβαλλόταν στη συνέχεια, στον ΣΚΑΪ, μαθαίνω ότι τελευταία στιγμή κάτι στράβωσε και ο ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής πορεύεται για του χρόνου με τη νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Προδοσία», ενώ ψάχνει για νέο τηλεπαιχνίδι στη θέση του Hot SEAT που σταματά και για νέο παρουσιαστή στη θέση του Γιάννη Ζουγανέλη που αποχαιρετά.

Κατά Τ άλλα, κάντε μου τη χάρη και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε δεξιά και αριστερά (χωρίς πολιτική χροιά το σχόλιο!). Το «Πρωινό ΣουΚου» συνεχίζει κανονικότατα και του χρόνου με τη Μαρία Μπεκατώρου. Όσο για το ποιοι θα βρεθούν δίπλα της δεν είναι ακόμη φιξαρισμένο γι' αυτό και δεν λέμε το παραμικρό!

Ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 και όλα δείχνουν ότι επιθυμεί να παραμείνει στο κανάλι, αν και προτάσεις έχει, συζητήσεις κάνει και -γιατί όχι θα μου πείτε αφού και ατάκα διαθέτει και μυαλό και ταλέντο! Εδώ μιλάνε για προτάσεις άλλοι που κυνηγούν την καριέρα με το τουφέκι και πέντε δέκα μυδραλιοβόλα μαζί, αλλά δεν τους κάθεται!

Όσο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα που είναι του Αγίου Πνεύματος… ξεχάστε την! Στο πρόγραμμα του ALPHA εκείνη την ώρα θα δούμε σε επανάληψη το «Στην υγειά μας ρε παιδιά!». Από Τρίτη και για 4 χρόνια ακόμη, πέντε μέρες την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της θα συνεχίσουν να μας ψυχαγωγούν έτσι όπως μόνο αυτή η παρέα ξέρει. Αυτά είναι συμβόλαια αξιοζήλευτα, αξιοπρόσεκτα, αξιοθαύμαστα και σταματημό δεν έχουν τα θαυμαστικά!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα