Τηλεοπτικά μελτέμια!

15:16 21/8/2015 - Πηγή: TVNea

Όχι δύο, αλλά τέσσερις φορές θα βλέπουμε την Αννίτα Πάνια από τη συχνότητα του Ε. Το κανάλι του Περιστερίου πολύ σοφά αποφάσισε να αξιοποιήσει την Αννίτα ακόμα περισσότερο και να μην την περιορίσει μόνο στο Σαββατοκύριακο.
-Μεγάλη ζήτηση έχει ξαφνικά ο Γιάννης Σπαλιάρας- ακούω ότι τον έχουν προσεγγίσει ήδη τρία κανάλια! Έίδες τι κάνει μια δήλωση-μίνι σκάνδαλο; Συνάδελφός του πάντως -και αυτός με τίτλο- έσκασε από το κακό του και προσέγγισε δημοσιογράφους ώστε να προκαλέσουν θόρυβο με ανάλογη δήλωση!
-Τελικά τι γίνεται με τον Μάρκο Σεφερλή και το Star; Ούτε εκείνος ούτε και το κανάλι
παραδέχονται πως έχουν συμφωνήσει για παρουσίαση εκπομπής- το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι είχαν γίνει συζητήσεις σε φιλικό κλίμα και πως θα συνεχιστούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Σίγουρο, επίσης, είναι ότι αρχικές κουβέντες είχαν γίνει για εκπομπή καθημερινή που θα έδινε ένα καλό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
-Παραμένει στο Mega η Τζένη Μπαλατσινού; Η παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη βόρεια Καλιφόρνια μαζί με την κόρη της, Αμαλία, φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση γυναικείου μαγκαζίνο κάθε Σάββατο και Κυριακή- το Joy που μεταδιδόταν στην ίδια ζώνη αλλάζει τηλεοπτική στέγη.
-Συζητήσεις με το Mega κάνει και η Ζέτα Μακρυπούλια, προς το παρόν, όμως, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία- λέγεται πως οι διαφορές εστιάζονται στο οικονομικό σκέλος, όπως είχε συμβεί και με το Dancing with the Stars του ANT1.
entertv- Νίκος Γεωργιάδηςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα