Τηλεκοντρόλ:Βαλς-Φερεντίνος-Ήρωες-Ντέσσυ Κουβελογιάννη-ΑΝΤ1-EUROVISION 2013

18:45 7/2/2013 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και η καθιερωμένη στήλη Τηλεκοντρόλ είναι εδώ , αυτή την φορά φορτωμένο (απ'όλες τις απόψεις).Πολλά τα είναι τα σημερινά μας θέματα:Σχολιάζουμε την κριτική(;) για το Βάλς , την επιστροφή της Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην TV. Τι τρέχει με το Φερεντίνο στη ΝΕΤ; Θα βγει το HEROES;Αν ναι πότε;Ανακούφιση και προβληματισμός στον ΑΝΤ1; Σχολιάζουμε τα 4 υποψηφία τραγούδια για την EUROVISION 2013.

Κριτική ή χλευασμός;

Μου είναι δύσκολο να ξεκινήσω με μια κριτική(;;) που έχει κάνει κάποια κυρία καθώς κι εγώ πολλές φορές έχω κάνει σκληρή κριτική που μετά μετάνιωσα. Δεν θα αναφέρω ονόματα καθώς δεν έχει ουσία, θα αναφέρω όμως τις σκέψεις μου όταν διάβασα το συγκεκριμένο κείμενο.. Δεν είμαι καταρχάς κατά των τουρκικών σειρών –αν κι έχει παραγίνει-. Η κριτική που έγινε για την σειρά Βαλς με 12 Θεούς δεν μπορούμε να την ονομάζουμε κριτική, γιατί πρόκειται περι χλευασμού και μόνο, την ώρα που στην τηλεόραση κοντεύουμε να ξεχάσουμε τα ελληνικά μας. Σε μια τηλεόραση που χαροπαλεύει λόγω κρίσης .Ξεπερασμένα και προβλέψιμα έχουν γίνει πλέον οι κριτικές που μέχρι στιγμής ότι έχει βγει δεν έχει σχολιαστεί με καλά λόγια. Μόνο τα αρνητικά που ο καθένας από εμάς κατεβάζει στην κεφάλα του. Είπαμε να γίνει κριτική , όχι να χλευάζουμε κάτι για να δικαιολογήσουμε τον μισθό μας .. Δείτε τα τουρκικά λοιπόν... Περαστικά σας...

Τι τρέχει με το Φερεντίνο στη ΝΕΤ;
Γεφύρι της Άρτας είναι το απογευματινό μάγκανο που ετοιμάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.
Μετά το νέο κόψιμο του μπάτζετ, ήρθε τώρα και οι συμβάσεις στις παρτενέρ του που λήγουν.
Πάντως η εκπομπή θα πάρει το τελικό πράσινο φως.
Όσο για τις δημοσιεύσεις που ήθελαν τον Χρηστο Φερεντίνο να επιστρέφει με την εκπομπή Ήρωες στον ΑΝΤ1, δεν ευσταθούς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TvNea.

Θα βγει το HEROES;Αν ναι πότε;
Μιας και είμαι στην συγκεκριμένη εκπομπή, τους Ηρωες δηλαδή, αυτή την στιγμή που μιλάμε, ίσως είναι η μοναδική εκπομπή που έχει πάρει πράσινο φως και θα βγει 100%.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν από το Πάσχα.

Επιστρέφει η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην TV
Έχουμε πάρα πολύ καιρό να την δούμε τηλεοπτικά και από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα θα κάνει πρεμιέρα. Φυσικά μιλάω για την την πετυχημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη που αποτελεί τη νέα μεγάλη μετεγγραφή του σταθμού EXTRA. Η έμπειρη παρουσιάστρια αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής με επώνυμους καλεσμένους που μαγειρεύουν και κουβεντιάζουν παρέα… «Με τη Ντέσσυ»! Φυσικά στην εκπομπή και στο πλευρό της Ντέσσυς θα είναι η μοναδική Αλεξία Αλεξιάδου οι οποία θα ετοιμάζει μοναδικά ταξίδια γευσιγνωσίας με πολύ κέφι, μεράκι και… πολύ κουβέντα!

Ανακούφιση και προβληματισμός στον ΑΝΤ1;
Προβληματισμένος είναι ο ΑΝΤ1 με τα νούμερα του SON, καθώς δεν λέει να ανεβάσει τα νούμερα του. Στα νεανικά κοινά δε πέφτει συχνά πυκνά κάτω και από το 10%, ενώ στο σύνολο είναι κοντά στο 17%. Την ιδία ώρα το Βάλς με 12 Θεούς κάνει τον ΑΝΤ1 να παίρνει ανάσες ανακουφίσεις μιας και η σειρά χτυπάει πολύ καλά νεανικά κοινά σε μια ζώνη την οποία το κανάλι είχε παρά πολύ καιρό να δει τέτοια μεγάλα νούμερα. Ανακουφισμένοι είναι και με την ιδέα του 80s Greek Lovers που δίνει δυνατή πάσα στο δελτίο του ΑΝΤ1. Μετά τα 80s τι;;
Όσο για το FTHIS TV η Σταματίνα απέδειξε ότι μπορεί και με άλλα μέσα να κάνει και παραπάνω. Μην σας φανεί παράξενο αν πολύ σύντομα κλιθεί να μπει και η μαγειρική με την Αργυρό και να παίρνει παράταση..

Και πάμε να σχολιάσουμε σύντομα τα 4 τραγούδια που είναι υποψηφία για της EUROVISION 2013.
Και ξεκινώ με την σειρά που μου άρεσαν .
1ο στην καρδιά μου είναι "Alcohol is Free" - Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης. Είναι ίσως το μοναδικό τραγούδι που μπορούμε να στείλουμε σαν κάτι διαφορετικό. Έχει ρυθμό που ακούγεται άνετα και σε ξεσηκώνει. Αν και με στοίχο ελληνικό, το Alcohol is Free σου μένει, ενώ θα κάνει τους Φανς να χοροπηδάνε σαν τρελοί..

2ο στην καρδιά μου κι εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα μιας κι ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω . Παρόλο αυτά, το "Angel" - Alex Leon & Giorgina είναι αυτό που μου έκανε ένα κλικ παραπάνω από τα αλλά 2. Αν και μου θυμίζει λίγο την συμμετοχή τις Βουλγαρίας κάποια χρονιά πριν… θεωρώ πως το τραγούδι έχει ένα πολύ σύγχρονο άκουσμα.

3ο είναι το "Χίλιες και Μία Νύχτες" - Αγγελική Ηλιάδη. Δυνατό τραγούδι με ελληνικό στοίχο αλλά όχι ελληνικό άκουσμα. Εντάξει είπαμε ωραία να βλέπουμε τουρκικές σειρές, ε όχι και να στείλουμε και τραγούδι με τουρκικό άκουσμα. Άσε που ακόμα και ο τίτλος του τραγουδιού θυμίζει Σεχραζατ

4ο στην καρδιά μου είναι το "One Last Kiss" - Θωμαή Απέργη. Ένα τραγούδι που στην ουσία έχει ακούσει ο κόσμος που βλέπει τον διαγωνισμό. Εντάξει δεν είναι το ίδιο αλλά παραπέμπει πολύ σε τραγούδι που νίκησε κιόλας η Γερμάνια..

Ακούστε τα 4 υποψήφια τραγούδια για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION και ψηφίστε στο poll του TvNea
Ακουστε τα 4 υποψήφια τραγούδια με ένα κλικ εδώ
green sheep
Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
ΑΝΤ1, eurovision, eurovision 2012, φερεντινος, eurovision 2013, ηρωες, χιλιες και μια νυχτες, koza mostra, Αγγελικη Ηλιαδη, νετ, συγκεκριμένο, φως, tvnea, ηρωες, πασχα, νέα, extra, son, greek, free, αγαθωνας, angel, leon, συμμετοχή, ηλιαδης, kiss, απλα, official, fan, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, Καλή Χρονιά, νικος απεργης, πασχα 2012, αγγελικη, θωμαη απεργη, γερμανια, μαγειρικη, ονοματα, τηλεοραση, τραγουδια, φως, ωρα, tvnea, αλεξια, απλα, γινει, διευθυνση, δειτε, εγινε, σεχραζάτ, ζωνη, ιδεα, ιδια, ιδιο, θυμιζει, κειμενο, κυρια, κοψιμο, λογια, ουσια, παμε, πεμπτη, σαββατο, σειρες, συγκεκριμένο, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σκεψεις, συγχρονο, σχολια, ταξιδια, τιτλος, φυσικα, φορα, χρηστος, free, ειπαμε, extra, ελληνικα, fan, greek, leon, ηλιαδη, καρδια, son, official, πληροφοριες, θεματα
Τυχαία Θέματα