Τηλεκοντρόλ:Βαλς χωρίς trailer ακόμα-o Alpha διαψεύδει-Πότε τα Αμαρτήματα του Λαζόπουλου;-136:Χημεία ΓΙΟΚ...-Σε Πρώτο Πλάνο

19:01 24/1/2013 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και η στήλη Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει το ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες.

Βαλς με 12 Θεούς :To trailer αγνοείται, το δελτίο τύπου ήρθε
Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει και επίσημα πλεον στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το TvNea σε όσα σας αποκάλυψε.
Και μπορεί οι τουρκικές σειρές με το που έχουν την απόφαση να βομβαρδίζεται από το κανάλι με τρειλερ,
δεν συμβαίνει το ίδιο και με την πολλά υποσχόμενη σειρά τους Βαλς με 12 Θεούς.
Μόλις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα κι ο ΑΝΤ1 μέχρι κι αυτή την στιγμή που γράφω την στήλη( Πέμπτη στις 15:15) ,δεν έχει βγάλει κανένα τρέιλερ. Όπως μας λένε από τον ΑΝΤ1 από σήμερα θα ξεκινήσει κανονικά η προβολή τους.
INFO
Μια ακόμα είδηση που έχουμε σχετικά με την σειρά αυτή ειναι πως η Κάτια Δανδουλάκη θα μας την παρουσιάσει και στο live του DWTS αυτή την Κυριακή.

Πότε θα δουμε τα Αμαρτήματα του Λαζόπουλου;
Για του χρόνου όπως όλα δείχνουν θα βγει η σειρά του Λάκη Λαζόπουλου 10 μικρά Αμαρτήματα.
Αν και ακούστηκε πολύ έντονα ότι
θα ξεκινήσουν γυρίσματα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα…

136:Χημεία ΓΙΟΚ...
Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η εκπομπή 136 στην ΝΕΤ.
Η εκπομπή θέλει ακόμα πολλές αλλαγές αλλά και προσθήκες.
Οι 2 παρουσιαστές δεν έχουν χημεία αν και προσπαθούν πάρα πολύ.
Ίσως αν άλλαζε λίγο και η θεματολογία ακόμα και με gossip θέματα, γιατί όχι…;

Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή με επίπεδο...
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή έτυχε να παρακολουθήσω χθες το βραδύ στην Prime Time. Αν και η εκπομπή αυτή χθες προβλήθηκε σε επανάληψη, κατάφερα να δω περί τίνος πρόκειται. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή με την Κατερίνα Αντωνοπούλου και με τίτλο Σε Πρώτο Πλάνο. Πρόκειται για μια νέα εκπομπή - ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει να αναδείξει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες και να προβάλει ταυτόχρονα, λύσεις σε καυτά θέματα της επικαιρότητας. Ίσως ή καλύτερα σίγουρα η εκπομπή αδικείται στην ώρα που παίζει, μιας και τέτοιου είδους εκπομπές συνήθως παίζουν Prime Time ή και μετά τις 00:00.
Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπομπή αν και επανάληψη κατάφερε χθες να χτυπήσει 15αρι στο νεανικό κοινό..

O τηλεοπτικός σταθμός Alpha διαψεύδει το δημοσίευμα για υπαγωγής του στο άρθρο 99
O τηλεοπτικός σταθμός Alpha διαψεύδει το δημοσίευμα του blog fimotro, το οποίο εικάζει ότι υπάρχει ενδεχόμενο υπαγωγής του στο άρθρο 99. Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και προφανώς σκοπό έχουν να πλήξουν τον σταθμό και την αξιοπιστία του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι ο Alpha όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το φάσμα του άρθρου 99, αλλά δεν έχει καμία καθυστερημένη οφειλή ούτε απέναντι σε δημόσιες υπηρεσίες, ούτε απέναντι στους εργαζομένους του, στην καταβολή της μισθοδοσίας των οποίων δεν έχει υπάρξει ποτέ οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Ο σταθμός επιφυλάσσεται να απαντήσει με κάθε νόμιμο μέσο στη συγκεκριμένη ή οποιαδήποτε αντίστοιχη δυσφημιστική κίνηση, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα και του ίδιου αλλά και των ανθρώπων του. Έχει ενδιαφέρον ο χρόνος που έχει επιλεγεί για τη διασπορά αυτών των φημών, καθώς η τηλεθέαση του Alpha βρίσκεται σε σταθερά ανοδική τροχιά.
Νικόλας Γιατρομανωλάκης
Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας

Kαι πάμε να κλείσουμε με το τραγούδι των τίτλων της καινούργιας σειράς "Βαλς με δώδεκα θεούς" του ΑΝΤ1(όπου και στηρίζουμε κι ευχόμαστε να πάει καλά μπας και ξεκολλήσουμε από τα τουρκικα), "ταξίδι στην βροχή" που ερμηνεύει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα