Τηλεκοντρολ:Οι Αρβύλες και την Τετάρτη-Ο Σουλεϊμάν πήρε πάλι φόρα -Πως είδα τη νέα σειρά του Mega-Οι ελληνικές ταινίες σκίζουν -Μεσημεριανή μάχη-Κρίσιμη η κατάσταση του Τόμας

19:00 20/3/2013 - Πηγή: TVNea
Όχι φίλοι μου δεν είναι Πέμπτη αλλά Τετάρτη, μιας και το Τηλεκοντρόλ από σήμερα θα βγαίνει κάθε Τετάρτη απόγευμα. Πολλά τα θέματα μας σήμερα κι εγώ είμαι εδώ για να τα αναλύσουμε αλλά και να τα σχολιάσουμε.

Ο Σουλεϊμάν πήρε πάλι φόρα...
Αρκετοί ήταν αυτοί που προδίκασαν την Καθαρά Δευτέρα τα νούμερα του Σουλτάνου,
κι όπως φάνηκε από τα χθεσινά νούμερα ήταν τελικά μια διαφορετική ημέρα και με άλλους τηλεθεατές συντονισμένους στην τηλεόραση.
Η διαφορά ανάμεσα σε Σουλεϊμάν και Κλεμμένα Όνειρα τη Δευτέρα ήταν αρκετές μονάδες μεγάλη , συγκεκριμένα 7,8 στο σύνολο του κοινού και 11,8 στο νεανικό κοινό. Τα πράγματα όμως άλλαξαν μιας και οι 2 σειρές βρέθηκαν χθες μια ανάσα στο νεανικό κοινό ενώ στο σύνολο η διαφορά ήταν μόλις κατά 0,6 .
Μεγάλη η έκπληξη στην χθεσινή prime time καθώς ο Alpha πέρασε πρώτος με 25,1 ενώ ΑΝΤ1 και Mega ισοβάθμησαν με 19,4%.

Πως είδα τη νέα σειρά του Mega, κι ένα μεγάλο γιατί...
Με μεγάλη αγωνιά περίμενα την πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Mega «ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΆΤΩ». Η σειρά μου άρεσε αν και μου θύμιζε πολλά. Λίγο Πολυκατοικία, λίγο Με λένε Βαγγέλη και πολύ Πίσω στο Σπίτι που κάνει σήμερα πρεμιέρα. Η σειρά ξέσκισε σε νούμερα ,αν και τα θεωρώ υπερβολικά καλά τα νούμερα για τη σειρά αυτή.
Το ερώτημα πάντως γιατί έκαναν νέα σειρά το κανάλι και δεν προσπάθησαν να βγάλουν μια από τις σειρές που έσκιζαν την περασμένη χρονιά, παραμένει αναπάντητο. Φυσικά και σε όλους μας πάει κάπου ο νους…. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ βλέπετε , διαφορετικά τα χρέη..

Οι ελληνικές ταινίες κατατρόπωσαν τους αντιπάλους..
Αν και πέρασε απαρατήρητο απ όλα τα Site-Blog για τους γνωστούς λόγους…, οι ελληνικές ταινίες του ΑΝΤ1 σαρώνουν σε νούμερα τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό. Χθες μάλιστα κατάφερε να πάρει την πρωτιά τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό βάζοντας τα με εκπομπές που παίζουν εδώ και καιρό. Αθάνατες οι ταινίες…Για την ώρα ο ΑΝΤ1 θα τις έχει μέχρι και 29 του μήνα, όπου και μάλλον θα συνεχίσουν την συγκεκριμένη ζώνη και τους υπολοίπους μήνες.

Μεσημεριανή μάχη...
Για πρώτη φορά στα χρονικά οι 2 μεσημεριανές εκπομπές σε Alpha και Star ήταν τόσο κοντά.
Χθες η εκπομπή Ελένη κατέβασε αρκετές μονάδες τα νούμερα τηλεθεατής τις. Από την άλλη πλευρά η Μεσημεριανή Μελέτη εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα του φίλου Τόμας Πρωτοπαπα και τσίμπησε κάποια νούμερα τηλεθεασης και ειδικά στο νεανικό κοινό
ΕΛΕΝΗ 14,8 19,4
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 12,8 16,1
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και σήμερα ασχολήθηκε με το θέμα ακόμα περισσότερο από χθες…
Οι Ράδιο Αρβύλα τώρα και την Τετάρτη…
Ναι αλήθεια σας λέω .
Οι Ράδιο Αρβύλα θα παίξουν την επόμενη Τέταρτη στις 23:15.
Φυσικά και δεν είναι μια αλλαγή μιας και υπάρχει λόγος.
Η εκπομπή Ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκης και θα βγει αυτή την Τρίτη θα παίξει για 2 ώρες στη Prime Time του καναλιού. Από τις 22:15 μέχρι και τις 00:15.Έτσι την Τετάρτη θα παίξει εκτάκτως η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τόμας Πρωτοπαπας
Μου είναι δύσκολο να σχολιάσω αυτό που συμβαίνει σε ένα νέο παιδί.
Είναι τόσο άδικο και τόσο απρόβλεπτο, που νιώθω στην καρδιά μου έναν κόμπο.
Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούνε οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Τόμας.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το παιδί να συνέλθει και να ξεπεράσει τα πάντα…
Δώστε την θετική σας ενέργεια γιατί πραγματικά το έχει ανάγκη.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

Αυτά απο εμένα σήμερα. Η στήλη απο σήμερα θα βγαίνει κάθε Τετάρτη στις 7μμ .

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα