Τηλεκοντρόλ:Κλινική Περίπτωση the END..Δηλώσεις Μπέζου-Αντ1 siries-Megaλο θέμα ο προγραμματισμός-Γιατι δεν βλέπω όλα τα κανάλια..

19:00 20/12/2012 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με προλαβαίνουν γι αυτό και το τελευταίο Τηλεκοντρόλ για φέτος θα βγει σήμερα κι όχι την επόμενη Πέμπτη που προγραμμάτιζα.

Κλινική Περίπτωση the END..
Μετά τους Βασιλιάδες ήρθε το τέλος και για την Κλινική Περίπτωση. Μήνες τώρα υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία και παρέμειναν άλυτα μιας και τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Τελικά δεν θα αρχίσουν μιας και η σειρά δεν θα συνεχίσει.
Μπορεί αυτό που θα γράψω τώρα να ακουστεί κάπως…,
αλλά για εμένα δεν είναι λάθος αυτό που έγινε . Είναι αίσχος που δεν συνεχίζει αλλά με τις συνθήκες που επικρατεί και με τους απλήρωτους εργαζομένους στις σειρές πάρθηκε η σωστή απόφαση. Είναι κρίμα να δουλεύουν κάποιοι και να μην ανταμείβεται ο κόπος τους. Άλλωστε από αυτή την σειρά οι συντελεστές θα πρέπει να καταβάλουν ΦΠΑ ενώ ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί οι εκκρεμότητες στα οικονομικά θέματα.
Το παράξενο βεβαία σε όλο αυτό είναι πως η σειρά Κλινική Περίπτωση και οι Βασιλιάδες ρίχνουν τίτλους τέλους, ενώ στο ίδιο κανάλι ξεκίνησε γυρίσματα μια νέα σειρά. Εύχομαι –αν και το βλέπω δύσκολο- να μην έχει κι αυτή η σειρά τα ιδία προβλήματα…

Δηλώσεις Μπέζου για την εξέλιξη της «Κλινικής Περίπτωσης»
Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος για το τέλος της σειράς «Κλινική Περίπτωση» στο tv zapping.gr:«Ναι,πράγματι,δεν μπόρεσαν να βρεθούν λύσεις κι έτσι αποφασίστηκε να τελειώσει η σειρά και να μην γίνει ο επόμενος κύκλος των δώδεκα επεισοδίων που είχανε προγραμματίσει να βγάλουμε…Είμαι στεναχωρημένος πολύ,γιατί η σειρά αγαπήθηκε και από τον κόσμο και από εμάς που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σ’αυτή.
Ήλπιζα για καιρό να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να συνεχίσουμε,αλλά δεν κατέστη δυνατόν.Λυπάμαι…
Οι μέρες είναι δύσκολες,οι καιροί επίσης και το σίριάλ μας έπεσε κι αυτό θύμα της κρίσης…Λυπάμαι πολύ!».
Σχόλιο: Αλήθεια τώρα χωρίς την «Κλινική Περίπτωση» θα υπάρξει σαβούρα;

Πανικός για μια θέση στον ΑΝΤ1..
Και βλέποντας όλο αυτό, οι περισσότεροι σεναριογράφοι έχουν καταθέσει προτάσεις στον ΑΝΤ1.
Πάνω από 15 νέες σειρές είναι αυτή την στιγμή στα χεριά του ΑΝΤ1.
Και μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο , ο ΑΝΤ1 του χρόνου θα βγάλει σειρές. Άντε να δούμε…

Megaλο θέμα ο προγραμματισμός στον ΑΝΤ1..
Αν και το έθιξα το θέμα και χθες μέσα από ανάρτηση εδώ στο TvNea, ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 αρχίζει να ξεπερνά τα ορια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πλέον γίνεται κατά εξακολούθηση αλλά και επίτηδες… Φυσικά μιλάω για την ώρα προβολής σειρών και εκπομπών στην Prime Time. Εδώ και κάποιες ημέρες(συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησε η σειρά Δείξε μου το φίλο σου που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΑΝΤ1 το εχει στην Prime Time του αφού η σειρά πατώνει ακόμα και από μια ξένη ταινία )το κανάλι ξεκινά τους Ράδιο Αρβύλα στις 23:30 οπού κι αυτοί κλείνουν στις 12:40. Και να φανταστείτε ότι ο Όλα έγινε 2 φορές την εβδομάδα για να μην τραβάει μέχρι και τις 2:30, πράγμα που δεν το απέφευγαν τελικά…
Δεν είναι το μονό κανάλι.. το ίδιο κάνει και το Mega…Σεβασμό στο τηλεθεατή παιδιά…δεν είναι χαζός..

Γιατι δεν βλέπωΑΝΤ1-ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Βόρεια Ελλάδα.
Πολλά είναι ακόμα τα εμαιλ σας που μας ρωτάτε γιατί δεν μπορείτε να δείτε ΑΝΤ1-ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Βόρεια Ελλάδα. Όχι δεν χάλασε ο δέκτη σας και ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα κανάλια αυτά.
Αυτό που πρέπει να κάνετε για να βλέπετε πάλι τον ΑΝΤ1 τον Alpha και το Mακεδονια Tv είναι να κάνετε πάλι από την αρχή την αναζήτηση για όλα τα κανάλια. Αυτά τα κανάλια αλλάζουν συχνότητα και πάνε στο 24 (498 MHz) .
Σε κάποια μοντέλα δεκτών χρειάζεται πριν τον αυτόματο επανασυντονισμό οι τηλεθεατές να διαγράψουν τα κανάλια λόγω κάποιου bug στο firmware των δεκτών, ή να κάνουν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Αυτά τα λίγα παιδιά.
Εύχομαι μέσα από τα καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα κι αν βγούμε ζωντανοί αύριο –ξέρετε για το τέλος του κόσμου λέω- (τι μαλακιες ακόμα θα μας πουν) θα τα πούμε πάλι με το 2013.

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα