Τηλεκοντρόλ:6 χρόνια TVNEA-Γιατί δεν πήγε καλά η Εκδρομή;-Χαντακώνεται το VICE στις 1:30-Προβληματισμένοι με Σεφερλή- 2 ακόμα νέες σειρές ο ΑΝΤ1-Γιατί δεν σταμάτησαν τον Κραουνάκη;-Σκίζουν οι Συμμαθητές-Φτιάξτε το #hashtag

14:38 1/12/2014 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα σας… 6 χρόνια TVNEA και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη σας και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα χρόνια είναι πολλά, ούτε εγώ δεν περίμενα ότι θα αντέχαμε τόσο.
Ο απολογισμός που έκανα για το TvΝέα ,έφερε στη μνήμη μας καλές στιγμές, αλλά και δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με κάθε τρόπο, πάντα με θετική ενεργεία.
Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους
σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers.
Είμαστε χαρούμενοι, γιατί όλοι εσείς,αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι,το πάθος και την όρεξη μας.
Ενα Ευχαριστώ είναι λίγο για την εντυπωσιακή-και πολύχρονη-στήριξή σας!Το προσωπικό μου ευχαριστώ θα το δώσω σε όλους και σε αναγνώστες αλλά και σε συντάκτες.

Ας ξεκινήσουμε όμως και με κάποια θεματακια μιας και το Τηλεκοντρόλ δεν βγήκε την περασμένη Πέμπτη (που να προλάβω ο άνθρωπος με 14ωρες οδήγησης)

Μια νέα σειρά μυστήριου ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Εύχομαι αυτή την φορά να μη θάψει την σειρά στις 22:00 όπως έκανε φέτος με την σειρά Εκδρομή που είναι εξαιρετική. Πώς να το κάνουμε , τέτοιες σειρές δεν παίζουν νωρίς… Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η σειρά δεν κατάφερε να κάνει μεγάλες τηλεθέασης. Αν η σειρά έμπαινε στις 23:00 η στις 00:00 θα σάρωνε και σας το υπογράφω.

Από την άλλη το VICE μια πολύ πρωτότυπη εκπομπή χαντακώνεται στις 1:30 του Σαββατόβραδο. Μωρέ πάτε καλά εκεί στον ΑΝΤ1. Ποιος θα καθίσει να δει την εκπομπή εκείνη την ώρα;

Προβληματισμένοι είναι στο κανάλι και με το πρωινό πρόγραμμα με τον Μάρκο Σεφερλή. Η εκπομπή από τα 6νταρια βυθίστηκε στα 20αρια και την δεύτερη θέση. Ξέρετε τι λένε; Όποιος καταφέρει να πάρει τον Νοέμβριο τερματίζει και πρώτος. Αν γίνει αυτό, ετοιμαστείτε για μεγάλες ανατροπές στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Βλέπετε η διαφημιστική πίτα παρά τις προβλέψεις έχει πέσει… Μην σας αιφνιδιάσει αν δείτε το MEGA του χρόνου να μην έχει πρωινή ζώνη η καλυτέρα πρωινή εκπομπή…

2 νέες σειρές ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Το κανάλι μπαίνει ενεργά στην μυθοπλασία. Οι σειρές αυτές θα βγουν από την “ANTS Production HUB” που ότι έβγαλε φέτος ήταν «Α» ποιότητας τόσο σε σενάριο όσο και σε εικόνα και σκηνοθεσία.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και δεν απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση πολιτικών με καλλιτέχνες. Αίσθηση προκάλεσαν όμως, αυτά που είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη Βόρεια Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία»!
Πραγματική ένιωσα αηδία βλέποντας το . Λυπάμαι πάρα μα παρα πολύ που η κυρία Καραβάτου δεν τον έκοψε στον αέρα και δεν το πέταξε έξω από το studio κλοτσηδόν.
Κάτι τέτοιοι καλλιτέχνες ταχα κουλτουριάρηδες, είναι χειρότεροι και από τον πιο πουλημένο πολιτικό. Τι ξεφτίλα…
Ωστόσο λίγες ώρες μετά ο Σταμάτης Κραουνάκης ζήτησε δημόσια συγνωμη για το συμβάν:
αγαπημενοι φιλοι και εχθροι απο την βορεια Ελλαδα μας...σε μια πρωινη εκπομπη χτες Κυριακη τ Αγιαντρεα μιλησα για πολλα αναμεσα σ αυτα για την ελευθερια τη γλωσσα και τη ψυχη...μια δυο κουβεντες για τη γλωσσα παρερμηνευθηκαν παρεξηγηθηκαν ξεκρεμαστες κι αποσπασματικες ..οπως εκτεθηκαν στο σκοινι του διαδικτυου..με "δειξανε" στο επιπεδο να "αμφισβητω την ελληνικοτητα των μακεδονων"..,ξαναειδα το βιντεο δεν συναγεται κατι τετοιο..αλλα επειδη στο ινμποξ μου μιλησανε ανθρωποι με ...πονο ψυχης και λυπη,καθως εκπροσωπουν φιλους μου απο την πατριδα μου εκει,που με χει και την εχω τιμησει,αγαπησει,συντρεξει προσφερει πολλα...δεν θαθελα να μεινει ουτε τοση δα σκονη απ αυτο το περιστατικο.Δεν ειμαι ουτε ιστορικος ουτε γλωσσολογος ,μονο καλλιτεχνης..θεωρησα σκοπιμο,ημερα Κυριακη μ ενα παιδι να πεθαινει με απεργια πεινας να κανω μια εκκληση στον Προεδρο της Δημοκρατιας και στην Κυβερνηση για το θεμα αυτο..πριν αρχισουμε τις παρουσιασεις σαν να μην τρεχει τιποτα...περιεργως δεν ειδα πουθενα αποσπασμενο και παρουσιασμενο αυτο,,αλλα το αλλο που με βαζει σε συγκρουση ηθικη με το μερος της Ελλαδας,που μουχει δωσει δυο γιαγιαδες,παπουδες μαχητες,βραβεια,σταματησε η κυκλοφορια στο θεατρο δασους στους Αχαρνης,..κοσμος παντου πολυς!!! στη Βεροια,στις Πρεσπες,στη Δραμα,στην Αλεξανδρουπολη,στην Κομοτηνη,στην Ξανθη,εγκαινιασα χωρους,πρωτος κατεβασα τις τιμες το χειμωνα του 11..μεσα στα χιονια.
Καταμεστο Μεγαρο,με το φθηνωτερο δυνατο εισιτηριο,καταμεστο Βασιλικο θεατρο πεντε μερες τωρα το Σεπτεμβρη.Θεωρω υποπτη την απομονωση και προβολη των φρασεων που μας βαλανε σε κοντρα σε τοσο δυσκολο καιρο.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ..χτυπαω πρωτος το φιδι στο κεφαλι να εξαφανιστει!..ζηταω ειλικρινα την συμπαθεια σας αν σας πληγωσα αθελα μου.Ηταν εξω απο τις προθεσεις μου και ηταν αλλος ο στοχος της κουβεντας μου.Ελπιζω μ αυτες τις λεξεις..να ληξει το θεμα,και να μεινουν μετεωρες στον απαντα καιρο ,η βια και η χυδαιοτητα απ οπου κι αν προερχονται.Καλο μηνα.Η γλωσσα μας ειναι το μελλον μας.Συχωρεστε με και για κατι ακομα .Δεν εμαθα να βαζω τονους στο πληκτρολογιο.Στην αλλη ζωη πια!Σταματης Κραουνακης.1/12/2014 με τη χωρα γονατισμενη.

Με πολυ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει η σειρά Οι Συμμαθητες του ΑΝΤ1. Δεν ειναι τυχαίο οτι η σειρά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ χτύπησε 28,8 στο συνολο και 31,3 στο εμπορικό κοινό. αφινοντας την Μοντέρνα Οικογένεια του MEGA στο 13,8 στο συνολο και 16,2 στο εμπορικό κοινό.

Όχι δεν ξέχασα να σχολιάσω το #hashtag. Η εκπομπή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως αν έπαιζε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αυτή την στιγμή να συζητούσαμε για αυτήν πολύ περισσότερο. Στα πολύ αρνητικά η εικόνα που βγαίνει στον αέρα, λίγο θολή πολλές φορές δεν ακούμε αυτά που λέει η παρουσιάστρια. Όσο για το Live κομμάτι μάλλον ο σταθμός θα έπρεπε να φτιάξει ένα πιο ωραίο Studio και να αφήσει το super καμαρίνι που έφτιαξαν για την Γερμανού.

http://www.tvnea.com
Keywords
ΑΝΤ1, Καλή Χρονιά, tvnea, σειρες, το θεμα, θελω να, tvnea, μνήμη, facebook, νέα, mega, ελλαδα, studio, συγνωμη, φιλοι, εχθροι, βορεια, κυριακη, ελευθερια, γλωσσα, ψυχη, βιντεο, μεινει, παιδι, απεργια, κυβερνηση, θεμα, ηθικη, δωσει, θεατρο, χιονια, κοντρα, ειλικρινα, λεξεις, χυδαιοτητα, πληκτρολογιο, ζωη, χωρα, live, super, http, κινηση στους δρομους, απεργια υπα, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, απεργια ταξι, νεα κυβερνηση, δραμα, αλεξανδρουπολη, βεροια, ξανθη, απεργια 26 σεπτεμβριου, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, αλλαγη ωρας 2013, χιονια, μνήμη, βιντεο, το θεμα, αηδια, ηθικη, θεμα, κοντρα, προγραμμα, mega, αγαπη, ανθρωπος, βγαινει, βορεια, γινει, γλωσσα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ειλικρινα, ειπε, ελευθερια, ενεργεια, ενεργα, επρεπε, εχθροι, ζωη, ζωνη, θετικη ενεργεια, εικονα, κυβερνηση, κυρια, λυπη, ξερετε, παντα, οικογενεια, παιδι, παθος, πεμπτη, πληκτρολογιο, πρεσπες, πρωινο, ψυχη, σεναριο, συγνωμη, σειρα, σκηνοθεσια, φορα, χυδαιοτητα, ωρες, super, εκδρομη, φιλοι, χωρα, κομματι, κυριακη, λεξεις, μεινει, studio, θελω να, ωραιο
Αναζητήσεις
i ekdromi, η εκδρομη αντ1
Τυχαία Θέματα