Τηλεκοντρόλ στο νέο δελτίο ειδήσεων του STAR:Κάτι μου θυμίζει...

22:01 16/9/2013 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τα συναισθήματα που μου άφησε είναι κάπως αντιφατικά.Η Μάρα Ζαχαρέα σαν πρώτο βιολί προσπάθησε να δώσει ρυθμό στο νέο δελτίο αλλά ο μαέστρος Χατζηνικολάου είχε άλλη άποψη, καθώς έκλεψε τις εντυπώσεις.
Για πρώτη φορά είδα κάτι που με έκανε να νιώσω άγχος, άγχος για το αν θα πεταχτεί η Μύκονος στο πλάνο . Κακα τα ψέματα το STAR έπρεπε να κάνει καλύτερη
προετοιμασία πριν την πρεμιέρα και να βάλει τους τηλεθεατές στο κλίμα του νέου δελτιου. Η Μάρα Ζαχαρέα με άγχος και πολύ απλά ντυμένη βγήκε και παρουσίασε ένα δελτίο ειδήσεων χωρίς νεύρο -αν και το έδινε αυτό ο Χατζηνικολάου-.

Studio- Γραφικά- Κάμερες
Μετα από χρόνια, είδα το STAR με τα super χρώματα και γραφικά, να βγάζει εικόνα του 90'. Σκούρο μπλε χρώμα με κάκιστο φωτισμό σε ένα πλατό που πριν την αλλαγή ήταν κατα πολύ ανώτερο από το σημερινό.
Τα γραφικά του μας γύρισαν στις εποχές του Alter με τον Ακη Παυλοπουλο, αν και τα γραφικά όπως μας έστειλαν κιόλας είναι αγορασμένα από έξω...
Δείτε το Video με τα αγορασμένα γραφικά
Ένα από τα μεγάλα φάουλ που με κούρασε στο μάτι ήταν οι σταθερές κάμερες. Ούτε ζουμ ούτε τίποτα, εκεί, παγοκολώνα.

LOGO
Στο LOGO τώρα είδαμε στον ΑΝΤ1 NEWS να πρωταγωνιστεί σε αυτό το δελτίο. Εντάξει υπερβάλω, αν και το LOGO του STAR είναι ίδιο με αυτο του ΑΝΤ1 NEWS , άπλα ο ΑΝΤ1 NEWS εχει το κόκκινο στο LOGO του από κάτω ενώ το STAR το έχει δεξιά. Μέχρι και την άσπρη γραμμή που περνά απο το LOGO έχει πάρει το δελτίο του STAR.
Keywords
Τυχαία Θέματα